Telakointikaiuttimet

  Telakointikaiuttimet

  Kotiisi sopiva ääni

  Herätä musiikki eloon Philips DS6200/10 -kaiutinten entistä syvemmän ja luonnollisemman äänentoiston avulla. Telakoi iPod tai iPhone ja voit toistaa musiikkia tai ladata akun tai nauti multimediasisällön uskomattomasta äänenlaadusta liittämällä suoraan tietokoneeseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Telakointikaiuttimet

2.0-järjestelmä, iPodille/iPhonelle DS6200/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Kotiisi sopiva ääni

Hulluna ääneen

 • Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Edistyksellinen äänenkäsittelytekniikka parantaa musiikin toistoa niin, että kaikki äänet resonoivat kristallinkirkkaasti ja jokainen tauko on hiljainen. Philipsin kehittämä digitaalinen äänenkäsittelytekniikka parantaa kompaktien kaiutinkoteloiden suorituskykyä ja takaa selkeän, tarkan ja tehokkaan äänen ilman häiriöitä.

 • Tasasivuisen kolmion menetelmä

  Tasasivuisen kolmion menetelmä

  Tässä kaiuttimessa käytetty tasasivuisen kolmion menetelmä tarjoaa tasapainoisemman äänenlaadun. Kaiutinohjainten tasasivuisen muotoilun ansiosta paino jakautuu tasaisemmin, mikä takaa taajuuskorjatun ja häiriöttömän äänenlaadun. Jokaisessa DS6200-satelliittikaiuttimessa on yksi koko äänialueen kaiutin, jota täydentää kaksi Philipsin patentoitua wOOx-komponenttia, jotka antavat syvemmän ja voimakkaamman bassoäänen. Ne on asennettu tasasivuisen kolmion muotoon, mikä tarjoaa laajemman äänen.

 • DBB säilyttää täyteläisen matalat bassoäänet kaikilla äänenvoimakkuuksilla

  DBB säilyttää täyteläisen matalat bassoäänet kaikilla äänenvoimakkuuksilla

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  wOOx-tekniikka edustaa kokonaan uudenlaista kaiutinajattelua. Sen tuottaman syvän basson tuntee ja kuulee voimakkaampana kuin missään muussa äänentoistojärjestelmässä. Erikoisvalmisteiset kaiutinelementit toimivat täydellisessä sopusoinnussa wOOx-bassoelementin kanssa, ja tarkasti viritetyt pääkaiutinelementti ja diskanttikaiutin takaavat saumattoman siirtymisen alemmista keskitaajuuksista korkeataajuisiin ääniin. Kaksoisripustus ja symmetrinen sandwich-rakenne tuottavat matalan ja tarkan, lähes säröttömän basson. wOOx hyödyntää kaiutinkotelon koko tilavuutta, ja sen tuottama poikkeuksellisen syvä ja dynaaminen basso ottaa kaiken irti musiikista.

 • Maksuton DockStudio-sovellus Internet-radion ja muiden uusien toimintojen käyttämiseen

  Maksuton DockStudio-sovellus Internet-radion ja muiden uusien toimintojen käyttämiseen

  Maksuttomalla sovelluksella saat paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia telakointikaiuttimeesi. Voit tarkistaa sääennusteen, katsoa kellonajan ja asettaa suosikkikuvasi laitteen taustakuvaksi. DockStudion avulla voit kuunnella tuhansia internet-radiokanavia kaikkialta maailmasta. Päivityksiä ulkoasuun ja uusia toimintoja tulossa pian.

 • Telakoi mikä tahansa iPod/iPhone, jopa kotelossaan

  Telakoi mikä tahansa iPod/iPhone, jopa kotelossaan

  Jousella varustettuun kätevään telakointiporttiin sopii mikä tahansa iPod tai iPhone ilman sovittimia. Lisäksi siihen sopivat useimmat suojakotelotkin – voit telakoida iPodin tai iPhonen sellaisenaan. Nyt voit nauttia musiikista todella helposti.

 • Kokonaislähtöteho 20 W RMS

  Kokonaislähtöteho 20 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Kaareva kotelo tuottaa monipuolisen äänen

  Kotelon kaareva muoto näyttää hyvältä ja tuottaa tasapainoisen äänen, joka säteilee luonnollisemmin alkuperäisessä muodossaan. Tuloksena on vähemmän äänen säröä ja värittymistä. Voit luottaa siihen, että musiikki kuulostaa aina siltä, miltä sen pitääkin. Philips tuntee akustiikan ja varmistaa, että ääni sekä kuulostaa että näyttää hyvältä!

 • PC-synkronointi iPhonen/iPodin kanssa

  Telakoi, toista, synkronoi ja lataa! Uppoudu iPodin tai iPhonen musiikkiin, kun laite latautuu ja synkronoituu tietokoneen kanssa USB-yhteyden kautta – ja nauti erinomaisesta äänenlaadusta vaivattomasti. Anna musiikin soida – virta ei lopu koskaan kesken.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita