telakointikaiutin

  telakointikaiutin

  Erinomainen äänenlaatu ja muotoilu

  Tyylikäs Philips-telakointikaiutin toistaa iPhonen/iPodin äänet laadukkaasti PureDigital-tekniikalla. Hallintaa parantavat etäisyyden tunnistin ja intuitiivinen kaukosäädin, joka täydentää kaiuttimien muotoilua ja viimeistelyä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Erinomainen äänenlaatu ja muotoilu

Hulluna ääneen

 • PureDigital-äänenkäsittelytekniikalla selkein ääni

  PureDigital-äänenkäsittelytekniikalla selkein ääni

  PureDigital-äänenkäsittelytekniikka parantaa ääntä merkittävästi verrattuna perinteiseen analogiseen äänenkäsittelytekniikkaan, jota käytetään telakkasoittimissa, jotka käyttävät iPodin/iPhonen analogista äänilähtöä. Signaali-kohina-suhde paranee merkittävästi, kun laite hyödyntää iPodin/iPhonen digitaalista äänilähtöä ja digitaalista käsittelyä joka vaiheessa. Tuloksena on verrattoman selkeä, tasapainoinen ääni.

 • Etäisyyden tunnistin taustavalaistun ohjauspaneelin aktivointiin

  Etäisyyden tunnistin taustavalaistun ohjauspaneelin aktivointiin

  Useimmissa huippuluokan äänentoistolaitteissa näytön voi sammuttaa musiikkielämyksen vahvistamiseksi ja tehon keskittämiseksi äänentoistoon. Tämä onnistuu etäisyyden tunnistimen avulla. Kun siirryt kauemmas, valaistut toimintopainikkeet himmenevät automaattisesti. Kun kätesi lähestyy laitetta, toimintopainikkeet syttyvät, jotta voit hallita musiikkia kätevästi.

 • Tarkasti viritetyt bassoputket toistavat bassoäänet täyteläisinä

  Tarkasti viritetyt bassoputket toistavat bassoäänet täyteläisinä

  Kunkin bassokaiuttimen muhkea akustinen 3L-ääni on täydellisen tasapainoinen tarkkaan säädettyjen bassoputkien ansiosta, joten tämän kompaktin kaiuttimen bassoäänen laatu on todella vaikuttava. Tuloksena on uskomattoman realistiset äänet ja mukaansatempaava kuuntelukokemus.

 • Maksuton DockStudio-sovellus Internet-radion ja muiden uusien toimintojen käyttämiseen

  Maksuton DockStudio-sovellus Internet-radion ja muiden uusien toimintojen käyttämiseen

  Maksuttomalla sovelluksella saat paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia telakointikaiuttimeesi. Voit tarkistaa sääennusteen, katsoa kellonajan ja asettaa suosikkikuvasi laitteen taustakuvaksi. DockStudion avulla voit kuunnella tuhansia internet-radiokanavia kaikkialta maailmasta. Päivityksiä ulkoasuun ja uusia toimintoja tulossa pian.

 • Optimaalinen äänenvoimakkuus vastaa kaiuttimien vaatimuksia

  Älykäs äänisuunnittelu takaa parhaan mahdollisen bassotoiston. Kullekin keskialueen kaiutinelementille varattu äänenvoimakkuus vastaa sen äänivaatimuksia täydellisesti. Matalat äänet toistuvat täyteläisinä ja voimakkaina.

 • Tyylikkään kaareva taustapuoli parantaa ääntä

  Kaarevan takakannen puhtaat linjat näyttävät upeilta ja tehostavat äänentoistoa. Huolellisesti muotoiltu kaari lisää kaiutinkotelon jäykkyyttä, mikä vähentää sisäistä resonanssia merkittävästi ja takaa tarkan ja luonnollisen äänentoiston. Saat sekä kauniit kaiuttimet että verrattoman äänen.

 • Upea ulkoasu, iPhone/iPod telakoitavissa

  Fidelio-telakointikaiutin näyttää upealta, kun siihen telakoi iPodin tai iPhonen, mutta se on kaunis myös ilman laitteita. Muista telakointikaiuttimista poiketen Fidelio-telakointikaiutin on kaunis aina, oli siinä laite tai ei. Sillä voit lisätä helposti tyyliä kirjahyllyyn tai työpöydälle.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita