telakointikaiutin

  telakointikaiutin

  Kotiisi sopiva ääni

  Tyylikäs Philips-telakointikaiutin toistaa iPodin/iPhonen/iPadin äänet laadukkaasti PureDigital-tekniikalla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

telakointikaiutin

iPodille/iPhonelle/iPadille DS8530/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Kotiisi sopiva ääni

Hulluna ääneen

 • PureDigital-äänenkäsittelytekniikalla selkein ääni

  PureDigital-äänenkäsittelytekniikalla selkein ääni

  PureDigital-äänenkäsittelytekniikka parantaa ääntä merkittävästi verrattuna perinteiseen analogiseen äänenkäsittelytekniikkaan, jota käytetään telakkasoittimissa, jotka käyttävät iPodin/iPhonen analogista äänilähtöä. Signaali-kohina-suhde paranee merkittävästi, kun laite hyödyntää iPodin/iPhonen digitaalista äänilähtöä ja digitaalista käsittelyä joka vaiheessa. Tuloksena on verrattoman selkeä, tasapainoinen ääni.

 • SoundCurve tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  SoundCurve tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Philips-telakointikaiuttimen tarkasti suunniteltu kaareva takaseinä luo hyvin tehokkaat puitteet äänentoistolle. Kaari vahvistaa kaiutinkotelon jäykkyyttä vähentäen huomattavasti sisäistä resonanssia ja poistaen äänestä värinää ja säröä. Upeat kaiuttimet toistavat äänen kristallinkirkkaana.

 • Maksuton DockStudio-sovellus Internet-radion ja muiden uusien toimintojen käyttämiseen

  Maksuton DockStudio-sovellus Internet-radion ja muiden uusien toimintojen käyttämiseen

  Maksuttomalla sovelluksella saat paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia telakointikaiuttimeesi. Voit tarkistaa sääennusteen, katsoa kellonajan ja asettaa suosikkikuvasi laitteen taustakuvaksi. DockStudion avulla voit kuunnella tuhansia internet-radiokanavia kaikkialta maailmasta. Päivityksiä ulkoasuun ja uusia toimintoja tulossa pian.

 • Telakoi mikä tahansa iPod/iPhone/iPad jopa kotelossaan

  Telakoi mikä tahansa iPod/iPhone/iPad jopa kotelossaan

  Tämän Philips-kaiuttimen jousella varustettuun kätevään telakointiporttiin sopii mikä tahansa iPod tai iPhone ilman sovittimia. Lisäksi siihen sopivat useimmat suojakotelotkin – voit telakoida iPodin tai iPhonen sellaisenaan. Nyt voit nauttia musiikista todella helposti.

 • Kokonaislähtöteho 30 W RMS

  Kokonaislähtöteho 30 W RMS
 • Optimaalinen äänenvoimakkuus vastaa kaiuttimien vaatimuksia

  Älykäs äänisuunnittelu takaa parhaan mahdollisen bassotoiston. Kullekin keskialueen kaiutinelementille varattu äänenvoimakkuus vastaa sen äänivaatimuksia täydellisesti. Matalat äänet toistuvat täyteläisinä ja voimakkaina.

 • Upea ulkoasu, iPhone/iPod telakoitavissa

  Fidelio-telakointikaiutin näyttää upealta, kun siihen telakoi iPodin tai iPhonen, mutta se on kaunis myös ilman laitteita. Muista telakointikaiuttimista poiketen Fidelio-telakointikaiutin on kaunis aina, oli siinä laite tai ei. Sillä voit lisätä helposti tyyliä kirjahyllyyn tai työpöydälle.

 • Tarkasti viritetyt bassoputket toistavat bassoäänet täyteläisinä

  Kunkin bassokaiuttimen muhkea akustinen 2L-ääni on täydellisen tasapainoinen tarkkaan säädettyjen bassoputkien ansiosta, joten tämän kompaktin kaiuttimen bassoäänen laatu on todella vaikuttava. Tuloksena on uskomattoman realistiset äänet ja mukaansatempaava kuuntelukokemus.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita