telakointikaiutin

  telakointikaiutin

  Koe verraton äänentoisto

  Philips DS9000/12 -telakointikaiutin on askel upeaan äänentoistoon. Ensiluokkaisista komponenteista ja puusta valmistettu laite toistaa äänet iPodista/iPhonesta/iPadista erittäin autenttisesti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Koe verraton äänentoisto

tällä telakointikaiuttimella

 • Passiivinen jakotaajuus toistaa kaikki kuultavat äänitaajuudet

  Passiivinen jakotaajuus toistaa kaikki kuultavat äänitaajuudet

  Passiivinen jakotaajuusmuotoilun ansiosta kuulet jokaisen sävelen selkeästi, ja musiikki kuulostaa uskomattoman puhtaalta, luonnolliselta ja täyteläiseltä. Huolellisen suunnittelun ansiosta tekniikka erottaa äänitaajuuksien osat toisistaan ja siirtää ne asianmukaiseen kaiutinelementtiin. Kaiutinelementin taajuusvasteen ulkopuolisia signaaleja ei siirretä, mikä parantaa äänenlaatua ja vähentää häiriöitä merkittävästi. Ensiluokkaisten elektronisten osien avulla passiivinen jakotaajuus toistaa äänet selkeästi, häiriöttömästi ja uskollisesti.

 • PureDigital-äänenkäsittelytekniikalla selkein ääni

  PureDigital-äänenkäsittelytekniikalla selkein ääni

  PureDigital-äänenkäsittelytekniikka parantaa ääntä merkittävästi verrattuna perinteiseen analogiseen äänenkäsittelytekniikkaan, jota käytetään telakkasoittimissa, jotka käyttävät iPodin/iPhonen analogista äänilähtöä. Signaali-kohina-suhde paranee merkittävästi, kun laite hyödyntää iPodin/iPhonen digitaalista äänilähtöä ja digitaalista käsittelyä joka vaiheessa. Tuloksena on verrattoman selkeä, tasapainoinen ääni.

 • Etäisyyden tunnistin taustavalaistun ohjauspaneelin aktivointiin

  Etäisyyden tunnistin taustavalaistun ohjauspaneelin aktivointiin

  Useimmissa huippuluokan äänentoistolaitteissa näytön voi sammuttaa musiikkielämyksen vahvistamiseksi ja tehon keskittämiseksi äänentoistoon. Tämä onnistuu etäisyyden tunnistimen avulla. Kun siirryt kauemmas, valaistut toimintopainikkeet himmenevät automaattisesti. Kun kätesi lähestyy laitetta, toimintopainikkeet syttyvät, jotta voit hallita musiikkia kätevästi.

 • Telakoi mikä tahansa iPod/iPhone, jopa kotelossaan

  Telakoi mikä tahansa iPod/iPhone, jopa kotelossaan

  Jousella varustettuun kätevään telakointiporttiin sopii mikä tahansa iPod tai iPhone ilman sovittimia. Lisäksi siihen sopivat useimmat suojakotelotkin – voit telakoida iPodin tai iPhonen sellaisenaan. Nyt voit nauttia musiikista todella helposti.

 • Huippulaadukkaat kaiutinelementit toistavat äänen autenttisesti

  Huippulaadukkaat kaiutinelementit toistavat äänen autenttisesti

  Philips-telakointikaiuttimessa on ring radiator -diskanttikaiutin, huippukaiuttimissa käytetty laadukas muunnin, joka toistaa korkeataajuuksiset äänet hämmästyttävän tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Tämä minimoi häiriöt ja toistaa musiikin herkimmätkin nyanssit koko loistossaan.

 • Tarkasti viritetyt bassoputket toistavat bassoäänet täyteläisinä

  Tarkasti viritetyt bassoputket toistavat bassoäänet täyteläisinä

  Kunkin bassokaiuttimen muhkea akustinen 3L-ääni on täydellisen tasapainoinen tarkkaan säädettyjen bassoputkien ansiosta, joten tämän kompaktin kaiuttimen bassoäänen laatu on todella vaikuttava. Tuloksena on uskomattoman realistiset äänet ja mukaansatempaava kuuntelukokemus.

 • SoundCurve tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  SoundCurve tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Philips-telakointikaiuttimen tarkasti suunniteltu kaareva takaseinä luo hyvin tehokkaat puitteet äänentoistolle. Kaari vahvistaa kaiutinkotelon jäykkyyttä vähentäen huomattavasti sisäistä resonanssia ja poistaen äänestä värinää ja säröä. Upeat kaiuttimet toistavat äänen kristallinkirkkaana.

 • Maksuton DockStudio-sovellus Internet-radion ja muiden uusien toimintojen käyttämiseen

  Maksuton DockStudio-sovellus Internet-radion ja muiden uusien toimintojen käyttämiseen

  Maksuttomalla sovelluksella saat paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia telakointikaiuttimeesi. Voit tarkistaa sääennusteen, katsoa kellonajan ja asettaa suosikkikuvasi laitteen taustakuvaksi. DockStudion avulla voit kuunnella tuhansia internet-radiokanavia kaikkialta maailmasta. Päivityksiä ulkoasuun ja uusia toimintoja tulossa pian.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita