Fidelio

Philips Fidelio

Langattomat surround-kotiteatterikaiuttimet

  Philips Fidelio

  Langattomat surround-kotiteatterikaiuttimet

  Stereosta surround-ääntä sekunneissa

  Langattomat Philips Fidelio E6 -elokuvakaiuttimet luovat kotiteatteriäänen irrotettavilla kaiuttimilla ja subwooferilla. Keskikanavakaiutin takaa puheäänien kirkkauden. Google Cast- ja Spotify Connect -tuen avulla voit nauttia katkeamattomasta musiikin toistosta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Langattomat surround-kotiteatterikaiuttimet

Langaton 5.1-kanavainen tilaääni, Google Cast ja Spotify Connect, HDMI 4K–2K, Tilakalibrointi E6/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Stereosta surround-ääntä sekunneissa

Google Cast™- ja Spotify Connect -tuki

 • Surround-ääni aina tarvittaessa – irrotettavat langattomat Surround-kaiuttimet

  Surround-ääni aina tarvittaessa – irrotettavat langattomat Surround-kaiuttimet

  Nauti erinomaisesta Surround-äänenlaadusta milloin tahansa. Irrota langattomat Surround-kaiuttimet vasemmasta ja oikeasta pääkaiutinyksiköstä ja sijoita ne tilan takaosaan: saat aikaan monikanavaisen Surround-äänielämyksen pelejä ja elokuvia varten. Voit kytkeä kaiuttimet uudelleen musiikintoistoa ja TV-ohjelmien katselua varten. Langaton yhteys ja Surround-kaiuttimet toimivat omalla taajuudellaan, joten ne eivät aiheuta häiriöitä muille laitteille tai verkkoyhteyksille. Täysin langaton Surround-järjestelmä toistaa musiikin ja elokuvien äänet ilman hävikkiä.

 • Erilliset keskikanavakaiuttimet selkeyttävät dialogia

  Erilliset keskikanavakaiuttimet selkeyttävät dialogia

  Erillinen keskikanavakaiutin puheäänen taajuuksia varten selkeyttää dialogia ja ankkuroi sen keskelle näyttöä, joten käyttäjä voi helposti uppoutua elokuvan maailmaan.

 • Tilakalibrointi

  Tilakalibrointi

  Kehittämämme edistynyt tilakalibrointitoiminto takaa tasapainoisen äänen takakaiuttimien sijoittelusta riippumatta. Kun toiminto on käytössä, se havaitsee takakaiuttimet erikoissuunnitellun äänisignaalin avulla, tunnistaa kaiuttimen sijaintiin nähden optimaalisen äänitasapainon ja säätää kaiuttimien äänentoistoa sen mukaan. Näin kaiuttimien äänentoisto on tasapainoinen niiden sijoittelusta huolimatta.

 • Lähetä musiikkia helposti puhelimesta kaiuttimeen Google Castin avulla

  Lähetä musiikkia helposti puhelimesta kaiuttimeen Google Castin avulla

  Kuuntele musiikkia suosikkisovelluksistasi ja nauti laadukkaasta ja häiriöttömästä äänestä. Soundbar-kaiuttimessa on Google Cast -ominaisuus, joten voit toistaa lempimusiikkisovelluksiasi suoraan kaiuttimiisi iPhonesta®, iPadista®, Android-puhelimesta tai -tablet-laitteesta, Mac®- tai Windows®-tietokoneesta tai Chromebookista.

 • Philips Companion -sovellus helpottaa verkon määritystä

  Philips Companion -sovellus helpottaa verkon määritystä

  Philips HCWeSet Manager -sovelluksen kautta voit määrittää uudet kaiuttimesi, yhdistää ne kodin langattomaan verkkoon ja kuunnella musiikkia häiriöttömästi ja hyvällä äänenlaadulla lempisovelluksistasi.* *Ennen kuin musiikkia voidaan toistaa langattomasti sovelluksista, käyttäjän on asennettava sovellus, määritettävä verkkoasetukset sen kautta ja hyväksyttävä palveluehdot ja tietosuojakäytännöt. *Musiikin toistamiseen Spotifysta vaaditaan Spotify Premium -palvelun Connect-ominaisuus.

 • Helppo ja vaivaton Spotify Connect

  Helppo ja vaivaton Spotify Connect

  Spotify Connect -sovelluksella voi helposti selata, hakea ja soittaa musiikkia kotisi missä tahansa huoneessa kaukosäätimenä toimivan älylaitteen avulla. Voit soittaa Spotify-musiikkia suoraan pilvipalvelusta ja samalla käyttää älylaitetta puheluihin ja videoihin jopa kuuluvuusalueen ulkopuolella musiikkia keskeyttämättä. Näin musiikin kuuntelu kuluttaa myös mahdollisimman vähän älylaitteen akkuvirtaa. Voit käyttää Spotifyn kaikkia ominaisuuksia aivan kuten ennenkin aina valmiista soittolistoista suureen näytteenottotaajuuteen. Nauti uudesta musiikista parhaimmillaan.

 • Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  HDMI 4K2K -tekniikassa käytetään HDMI 1.4 -standardia, joka mahdollistaa videosisällön toistamisen Ultra HD -tarkkuudella. Useimmiten tällä tarkkuudella viitataan 4K-tarkkuuteen, joka on suurimmillaan 4 096 x 2 160 pikseliä eli neljä kertaa tavallisen HD-näytön pikselimäärä. Ultra HD pitää sisällään myös pikselimäärältään pienemmän 4K-tarkkuuden (3 840 x 2 160). HDMI 1.4 -standardi tukee molempia tekniikoita. Nykyiset 4K-näytöt asettavat monet kotiteatterijärjestelmät jo lähes samalla viivalle kaupallisten elokuvateattereiden kanssa. Kyseinen standardi on sisällytetty kaiuttimiin, mikä tekee niistä valmiin tulevaisuuden haasteisiin.

 • Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Philipsin Crystal Clear Sound -tekniikka toistaa äänet kirkkaasti ja terävästi, joten äänen alkuperäiset ominaisuudet säilyvät hämmästyttävän tarkasti. Crystal Clear Sound toistaa äänilähteen - toimintaelokuvan, musikaalin tai live-esityksen - luonnollisesti, tarkasti ja ilman häiriöitä. Crystal Clear Sound -tekniikalla varustetuissa Philips-kotiteattereissa ääntä ei pyritä käsittelemään, joten alkuperäisen äänen puhtaus säilyy. Tuloksena on tarkempaa ääntä, joka hellii korviasi.

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • 5.1-kanavaisella tilaäänellä uskomaton todentuntuinen tilaääni

  E6 on varustettu 6-kanavaisella vahvistimella, joka tuottaa 5.1-tilaäänen loistavalla äänenlaadulla. 5.1-tilaääni tuotetaan käyttämällä etukaiutinparin lisäksi keskikaiutinta, takakaiutinparia ja subwooferia. Järjestelmä tukee myös digitaalista Dolby Pro Logic 2 -tilaääntä.

 • Erilliset kannettavat kaiuttimet stereopariyhdistystoiminnolla

  Fidelio E6 -järjestelmän kummassakin irrotettavassa takakaiuttimessa on erillinen Bluetooth-moduuli, jonka ansiosta kaiuttimia voi käyttää musiikin kuunteluun yhtä hyvin kotona kuin matkoillakin. Kumpikin kaiuttimista pystyy tehokkaaseen äänentoistoon, joten kaiuttimia voi käyttää yksittäisinä Bluetooth-kaiuttimina tai yhdessä langattomana stereokaiutinparina.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kaiutin vaatii Spotify Premium -tilin.
 • Musiikkipalvelun saatavuus riippuu maasta. Lue lisää kyseisen musiikkipalvelun verkkosivustosta.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita