Pure Essentials Collection

Leipäkone

  Pure Essentials Collection

  Leipäkone

  Nauti tuoreesta leivästä haluamassasi muodossa

  Tällä lisäosalla saat tuoretta, lämmintä leipää joka aamu ja voit muotoilla leivät haluamallasi tavalla. Sillä voit leipoa patonkeja, sämpylöitä ja hauskoja välipaloja, kuten pretzeleitä ja juhlaleipiä. Nauti perheen kesken ja näytä luovuutesi! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Pure Essentials Collection Leipäkone

Muotoilulisäosa, 14 ohjelmaa, 1250 g, Musta HD9040/90 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti tuoreesta leivästä haluamassasi muodossa

Muotoile leivät muotoiluosalla!

 • Muotoiluosalla voit luoda haluamasi muotoisia leipiä

  Muotoiluosalla voit luoda haluamasi muotoisia leipiä

  Leivän muotoiluosalla voit leipoa kaikenmuotoisia leipiä. Sillä voit leipoa patonkeja, sämpylöitä ja hauskoja välipaloja, kuten pretzeleitä ja juhlaleipiä, joista koko perhe pitää. Siinä on kaksi alustaa, josta kummassakin on kolme erotinta. Niiden avulla voit muotoilla taikinan haluamallasi tavalla. Voit leipoa enintään 12 pientä sämpylää – siemenillä koristeltuina ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi illalliselle tai juuston kanssa välipalaksi – lisäksi voit tehdä samalla sekä patonkeja että sämpylöitä tai jättää erottimet pois ja muotoilla leivät kuten haluat. Näytä luovuutesi!

 • 14 valmista ohjelmaa leivän, taikinan ja eri muotojen valmistamiseen

  14 valmista ohjelmaa leivän, taikinan ja eri muotojen valmistamiseen

  Philips-leipäkoneen 14 ohjelmalla leivot esimerkiksi täydellistä kokojyvävehnäleipää tai gluteenitonta leipää, ranskanleipää ja makeita leipiä. Lisäksi voit valmistaa herkullista pasta-, pizza-, bagel-, keksi- ja pasteijataikinaa – sekä hilloja. Kaikki on herkullista ja helppotekoista, koska paras paistolämpötila ja -aika on määritetty ohjelmiin valmiiksi. Koneessa on erityisasetukset pienikokoisille leiville, ja pikaohjelmilla saat valmista puolet nopeammin tai jopa tunnissa.

 • Lisäysosoitin erikoisaineksia sisältäviä leipiä varten

  Lisäysosoitin erikoisaineksia sisältäviä leipiä varten

  Voit lisätä leipiin esimerkiksi pähkinöitä tai kuivattuja hedelmiä – se on helppoa ja hauskaa. Kun lisäysosoitin näkyy, lisää erikoisainekset taikinaan ja anna leipäkoneen hoitaa loput. Voit lisätä leipiin mitä haluat – esimerkiksi pähkinöitä, siemeniä, oliiveja, kuivattuja hedelmiä, juustoa, sipulia, pekonia, nougatia tai suklaata!

 • 3 leipäkokoa – suurin koko 1,25 kg

  3 leipäkokoa – suurin koko 1,25 kg

  Älä huolestu leivän menekistä tai loppumisesta kesken, jos syöjiä on odotettua enemmän. Leipäkoneen lisäkapasiteetin ja selkeiden merkintöjen avulla saat keskikokoisia, suuria ja erittäin suuria leipiä (paino 750 g, 1 kg tai 1,25 kg).

 • 3 tummuustasoa tarpeen mukaan

  3 tummuustasoa tarpeen mukaan

  3 tummuustason avulla voit määrittää leivän tummuuden sellaiseksi kuin haluat. Valitse vaalea, keskitumma tai tummakuorinen lempireseptisi tai oman suosikkisi mukaan.

 • Mukana kätevä reseptivihko

  Mukana kätevä reseptivihko

  Haluatko kokeilla uusia asioita? Kätevä reseptivihko sisältää erikoisleipien reseptejä ja runsaasti vinkkejä lisäainesten käyttämisestä, jotta voit mukauttaa reseptejä. Lisäksi se on selkeä ja helppokäyttöinen, vaikka et olisi aikaisemmin käyttänyt leipäkonetta.

 • Nauti tuoreesta leivästä milloin tahansa jopa 15 tunnin ajastimen avulla

  Nauti tuoreen, lämpimän leivän tuoksusta aamulla – mikä tapa aloittaa päivä! Aseta ajastin edellisiltana, ja leipäkone valmistaa ja paistaa leivän nukkuessasi, jotta saat tuoretta leipää heti herättyäsi tai milloin haluat.

 • Intuitiiviset helppokäyttöiset painikkeet

  Philips-leipäkoneen käyttöpainikkeet on sijoitettu intuitiivisesti, jotta ohjelmointi olisi helppoa. Valitse ensin leivän tyyppi, paino reseptin mukaan ja tummuustaso (tai käytä tummuustason pikavalintaa) ja käynnistä ohjelma. Suurista kuvakkeista näet selkeästi, mitä painikkeilla tehdään, ja valintasi näkyvät selkeässä LCD-näytössä.

 • Katso leivän kohoamista ja paistumista ikkunasta

  Ikkunasta voit seurata leipäkoneen toimintaa: vaivaamista, sekoittamista ja paistamista – siitä näet edistymisen ja varmistat leivän onnistumisen.

 • Mukana mitta-astia ja lusikka

  Mitta-astialla ja lusikalla lisäät aina oikean määrän kiinteitä ja nestemäisiä aineksia – niiden avulla pääset alkuun helposti.

 • Integroidut luistamattomat kahvat lisäävät turvallisuutta

  Tukevista kahvoista voit siirtää leipäkonetta tai nostaa sen esimerkiksi kaappiin säilytykseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita