Screeneo

Screeneo Smart LED -projektori

  Screeneo

  Screeneo Smart LED -projektori

  Suurempi kokonaiskuva

  Nauti suuresta viihteestä – Screeneon avulla voit luoda 50–100 tuuman kuvan, vaikka projektori olisi vain muutaman senttimetrin päässä seinästä. Screeneo on helppo siirtää huoneesta toiseen ja sen avulla voit pitää elokuvanäytöksen vaikka ulkona! Projektorissa on lisäksi erinomainen äänenlaatu ja Wi-Fi-yhteys.

 • Suurempi kokonaiskuva

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Suurempi kokonaiskuva

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Suurempi kokonaiskuva

 • Joustava näytön koko – 50–100"

  Joustava näytön koko – 50–100"

  Koe elokuvat, urheilutapahtumat ja pelit aivan uudella tavalla, 50–100-tuumaisina. Rentoudu ja nauti kaikkialla kotonasi. Screeneon voi sijoittaa minkä tahansa sileän seinän lähelle. Siinä on tyylikäs kantokahva. Jos haluat näyttää lapsille piirretyn elokuvan 50-tuumaisena, sijoita projektori 10 cm:n päähän seinästä, jos taas jalkapallo-ottelun 100-tuumaisena, sijoita Screeneo 44 cm:n päähän seinästä.

 • Integroidut kaiuttimet ja subwoofer

  Integroidut kaiuttimet ja subwoofer

  Äänentoistojärjestelmää ei tarvitse liittää, kiitos integroitujen subwooferin ja kaiuttimien, joiden lähtöteho on 26 W RMS. Täydellisen äänentoiston kruunaa Dolby Digital 2.1 -äänijärjestelmä.

 • Langallinen tai langaton yhteys – valinta on sinun!

  Kiinteän Wi-Fin ansiosta muodostat helposti yhteyden koko maailman verkkoon tai omaan kotiverkkoosi DLNA- tai Bluetooth-yhteyden kautta ja heijastat sisällön näistä laitteista. Jos haluat toistaa fyysistä mediaa, voit liittää Screeneon HDMI-liitännän kautta, asettaa SD-kortin kortinlukijaan, liittää USB Flash -muistin tai liittää antennin sen liitäntään.

 • LED-tekniikalla kirkkaat värit ja pitkä käyttöikä

  Laadukkaan LED-tekniikan avulla Screeneo heijastaa valokuvat, elokuvat ja paljon muuta kirkkaissa väreissä. Käyttöikä on 30 000 tuntia. Yhdessä innovatiivisen Short Throw -tekniikan kanssa se saa sinut haukkomaan henkeäsi aina, kun käynnistät sen.

 • Miracast – jaa sisältösi heti

  Kuulostaa monimutkaiselta, mutta on todella helppoa: Kun selaat valokuvia älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi, muodosta langaton yhteys Screeneoon, joka näyttää näyttösi heti. Kannettavan laitteen näyttö heijastetaan langattomasti Miracastin avulla.

 • Suoratoista musiikkia Bluetooth- tai Wi-Fi/DLNA-yhteyden kautta

  Käytä Screeneota musiikkiasemana! Suoratoista musiikkia kätevästi älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Screeneoon Bluetooth- tai DLNA (Digital Living Network Alliance) -toiminnon avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita