EnergyLight

  EnergyLight

  Ole yhtä energinen

  Valoterapialaite, joka antaa sinulle tarvitsemaasi päivänvaloa ja energiaa, ja jota voit käyttää juuri silloin kuin sinulle sopii.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ole yhtä energinen

kuin aurinkoisena päivänä

 • Original Philips EnergyLight -lamput

  Original Philips EnergyLight -lamput

  EnergyLight-valoterapialaitteessa on Philips EnergyLight -lamput, jotka tuottavat luonnollista päivänvaloa tehokkaasti ja laadukkaasti. Enimmäisteholtaan 10 000 luksin lamput eivät häikäise tai heijasta. Jo 30 minuutin päivittäinen EnergyLight-laitteen käyttö (lamppua ei tarvitse katsoa koko ajan) 10 000 luksin teholla nostaa energiatasoasi ja piristää mieltäsi jo viidessä päivässä.

 • Digitaalinen ajastin ja näyttö

  Digitaalinen ajastin ja näyttö

  EnergyLight HF 3309 -kirkasvalolampussa on digitaalinen käyttöliittymä ja käyttöä helpottavat kiinteät pikakäyttöohjeet, joiden avulla näet, kuinka paljon energiaa saat hoitokerran aikana.

 • Valotehon himmennin

  Valotehon himmennin

  Tämän laitteen avulla voit helpottaa talvimasennusta ja saada yhtä paljon energiaa kuin kesällä. Voit myös käyttää sitä miellyttävällä valon voimakkuudella vaikka lukuvalona. EnergyLight-laitteessa on himmennin, josta valotehoa voi säätää nollasta 10 000 luksiin (15–20 cm:n etäisyydellä) mieltymystesi mukaan.

 • Säädettävä kallistuskulma

  Säädettävä kallistuskulma

  Laite voidaan säätää useisiin eri asentoihin.

 • Ei UV-säteilyä

  Ei UV-säteilyä

  EnergyLightissa käytetään luonnonvalon koko aallonpituutta. Laite on eurooppalaisten turvallisuusstandardien mukainen ja siinä on UV-suodatinlevy. Tämän vuoksi EnergyLight on turvallinen käyttää.

 • EU:n lääketieteellisiä laitteita koskevan direktiivin mukainen

  EU:n lääketieteellisiä laitteita koskevan direktiivin mukainen

  todistetusti terveysvaikutteinen ja Euroopan unionin lääketieteellisiä laitteita koskevan direktiivin (MDD) mukaisesti sertifioitu laite

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita