Wake-up Light

  Wake-up Light

  Herää luonnollisesti

  Wake-up Light herättää sinut luonnollisella tavalla – hiljalleen lisääntyvällä valolla. Tästä lähtien herääminen on miellyttävä kokemus. Laitteeseen sopii tavallinen lamppu.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Herää luonnollisesti

 • Voimistuva valo vaikuttaa energiahormoneihin positiivisesti

  Voimistuva valo vaikuttaa energiahormoneihin positiivisesti

  Valo voimistuu vähitellen 30 minuutin ajan ennen herätysaikaa. Valo osuu silmiisi, vaikuttaa positiivisesti energiahormoneihin ja valmistelee hellävaraisesti elimistöäsi heräämiseen. Herääminen on miellyttävämpää.

 • 300 luksin valoteho luonnolliseen herätykseen

  300 luksin valoteho luonnolliseen herätykseen

  Ihmisten valoherkkyys vaihtelee. Yleensä ihmiset tarvitsevat vähemmän aikaa heräämiseen, jos valotehotaso on korkea. Wake-up Lightin valotehotaso voidaan asettaa enimmillään 300 luksiin. Tällä varmistetaan, että voit herätä juuri sinulle sopivimpaan valotehoon.

 • 2 luonnollista ja miellyttävää herätysääntä

  2 luonnollista ja miellyttävää herätysääntä

  Herätysaikaan kuulet halutessasi linnunlaulua tai miellyttävän merkkiäänen. Äänentaso on aluksi hiljainen ja nousee puolentoista minuutin aikana valitsemallesi tasolle. Asteittain nouseva äänentaso tekee heräämisestä miellyttävää ja varmistaa, että heräät mahdollisimman lempeästi. Kun ääni saavuttaa valitsemasi tason, vuoteesta nouseminen on helppoa.

 • Digitaalinen FM-radio

  Digitaalinen FM-radio

  Sisäisen digitaaliradion ansiosta voit herätä suosikkikappaleisiisi tai uutisiin joka päivä. Valitse vain suosikkiradiokanavasi ja aseta herätysaika, jolloin radio käynnistyy. Radion äänenvoimakkuus on ensin hiljainen ja nousee asteittain 90 sekunnin aikana valitsemallesi äänenvoimakkuuden tasolle.

 • Hehkulamppu

  Wake-up Light -herätysvalon valonlähteenä on hehkulamppu. Lampun odotettavissa oleva käyttöikä on noin 1 vuosi, jos sitä käytetään päivittäin heräämiseen ja 2 tuntia lukulamppuna. Lamppu on helppo vaihtaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita