Muut tuotteet

Lämmin hieromalaite

  Lämmin hieromalaite

  Lämmin hieromalaite

  Tämä lämmin intiimihieromalaite luo molemmille oikean tunnelman. Kiihota kumppaniasi hierontalaitteella ja kosketuksellasi. Rentoudu, nauti ja lähde matkalle... Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Lämmin hieromalaite

Viisi asetusta kaikkien kehon alueiden hyvinvointiin

 • Esilämmitettävissä helposti ennen käyttöä

  Esilämmitettävissä helposti ennen käyttöä

  Voit esilämmittää hieromalaitteen miellyttävän ruumiinlämpöiseksi. Esilämmitä laite asettamalla se laturiin ja painamalla esilämmityspainiketta. Lämpeneminen kestää viisi minuuttia. Kosketuksen tuoman mielihyvän lisäksi kumppanisi tuntee myös hieromalaitteen lämpimän pinnan eroottisen kiihottavan vaikutuksen.

 • Myötäilee luonnollisesti vartalon muotoja

  Myötäilee luonnollisesti vartalon muotoja

  Hieromalaite tuntuu hyvältä – kämmenessä, sormien välissä tai sormenpäissä. Laite on muotoiltu käsien ja kehon muotojen mukaan niin, ettei ihokosketus kumppaniisi katoa. Käännä esimerkiksi kovera puoli kämmenestä ulospäin, kun haluat hyväillä penistä, tai piilota kovera puoli kämmeneesi, kun haluat kiihottaa klitorista pyöreillä kärjillä.

 • Tuntuu miellyttävältä ja seksikkäältä iholla

  Tuntuu miellyttävältä ja seksikkäältä iholla

  Pehmeästä, aistillisesta materiaalista valmistettu intiimihieromalaite tuntuu miellyttävältä ja seksikkäältä iholla. Käytä hieromalaitetta esileikissä tai seksin aikana. Sen käteensopivuus edistää kiihotusta ja stimulointia sekä säilyttää kosketuksen kumppaneiden välillä.

 • Voidaan käyttää vesi- tai silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa

  Paranna kokemustasi käyttämällä hieromalaitteen kanssa liukuvoidetta. Se liukastaa ihon ja voimistaa värinän tuntua... nauti uudesta leikkimielisestä kokemuksesta. Vesi- tai silikonipohjainen liukuvoide vähentää kitkaa ja antaa silkinpehmeän tunteen. Se sopii täydellisesti intiimiin hierontaan ja tekee esileikistä hauskempaa.

 • Käytä suihkussa tai kylvyssä

  Hieromalaite on vesitiivis, joten voit käyttää sitä suihkussa tai kylvyssä. Kokeile laitetta veden alla ja tunne sen miellyttävä syke kehollasi. Huomaatte, että hieromalaite antaa aaltoilulle uuden merkityksen.

 • Viisi värinäasetusta ja viisi voimakkuustasoa

  Stimuloivia tuntemuksia useilla värinäasetuksilla ja -voimakkuuksilla. Värinätiloja on viisi: hehku, eros, aalto, syke ja väristys. Intiimihieromalaite on käsiesi ja sormiesi jatke, jolla voit kiihottaa erogeenisiä alueita. Liikuta sitä suoraan tai ympyrän muodossa tai pidä sitä paikoillaan kohdissa, jotka kumppanistasi ovat kiihottavimpia - samoissa kohdissa, joita usein suutelet, hyväilet tai kutitat. Vaikka hieromalaite on tarkoitettu lisäämään esileikin lumoa, sitä voi käyttää myös muiden läheisten hetkien tehostamiseen, esimerkiksi hellän jalka- tai niskahieronnan aikana.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita