Muut tuotteet

Intiimihieromalaite

  Intiimihieromalaite

  Intiimihieromalaite

  Intiimihieromalaitteen kovera kärki lisää kosketuksesi kiihottavuutta ja värinä puolestaan lisää eroottista latausta. Voitte kiihottaa toisianne aivan uusilla tavoilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Intiimihieromalaite

Miehen ja naisen erogeenisten alueiden kiihottamiseen

 • Stimulointipiste keskittää nautinnon

  Stimulointipiste keskittää nautinnon

  Pyöristetty, kovera kärki on täydellinen kiusoitteluun ja härnäämiseen entistä keskitetymmin ja monipuolisemmin esimerkiksi nännin ympärillä tai sukupuolielinten ja peräaukon välillä. Voit monipuolistaa ja lisätä tuntemuksen kiihkeyttä liikuttamalla hieromalaitetta pyörein liikkein tai kahdeksikon muotoisesti sekä kokeilemalla eri värinätiloja. Kokeile esimeriksi rentouttavaa sykäystä häpyhuuliin tai kiveksiin ja sen jälkeen voimakasta sykäystä klitorikseen tai penikseen.

 • Neljä värinäasetusta ja viisi voimakkuustasoa

  Neljä värinäasetusta ja viisi voimakkuustasoa

  Stimuloivia tuntemuksia useilla värinäasetuksilla ja -voimakkuuksilla. Värinätiloja on neljä: hehku, aalto, syke ja väristys. Intiimihieromalaite on käsiesi ja sormiesi jatke, jolla voit kiihottaa erogeenisiä alueita. Liikuta sitä suoraan tai ympyrän muodossa tai pidä sitä paikoillaan kohdissa, jotka kumppanistasi ovat kiihottavimpia - samoissa kohdissa, joita usein suutelet, hyväilet tai kutitat. Vaikka hieromalaite on tarkoitettu lisäämään esileikin lumoa, sitä voi käyttää myös muiden läheisten hetkien tehostamiseen, esimerkiksi hellän jalka- tai niskahieronnan aikana.

 • Voidaan käyttää vesi- tai silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa

  Paranna kokemustasi käyttämällä hieromalaitteen kanssa liukuvoidetta. Se liukastaa ihon ja voimistaa värinän tuntua... nauti uudesta leikkimielisestä kokemuksesta. Vesi- tai silikonipohjainen liukuvoide vähentää kitkaa ja antaa silkinpehmeän tunteen. Se sopii täydellisesti intiimiin hierontaan ja tekee esileikistä hauskempaa.

 • Käytä suihkussa tai kylvyssä

  Hieromalaite on vesitiivis, joten voit käyttää sitä suihkussa tai kylvyssä. Kokeile laitetta veden alla ja tunne sen miellyttävä syke kehollasi. Huomaatte, että hieromalaite antaa aaltoilulle uuden merkityksen.

 • Myötäilee luonnollisesti vartalon muotoja

  Hieromalaite tuntuu hyvältä – kämmenessä, sormien välissä tai sormenpäissä. Laite on muotoiltu käsien ja kehon muotojen mukaan niin, ettei ihokosketus kumppaniisi katoa. Käännä esimerkiksi kovera puoli kämmenestä ulospäin, kun haluat hyväillä penistä, tai piilota kovera puoli kämmeneesi, kun haluat kiihottaa klitorista värisevällä kärjellä.

 • Tuntuu miellyttävältä ja seksikkäältä iholla

  Pehmeästä, aistillisesta materiaalista valmistetut hieromalaitteet tuntuvat miellyttävältä ja seksikkäältä iholla. Käytä hieromalaitteita esileikissä. Niiden käteensopivuus edistää kiihotusta ja stimulointia sekä säilyttää kosketuksen kumppaneiden välillä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita