Muut tuotteet

Kaksoishieromalaitteet

  Kaksoishieromalaitteet

  Intiimihieromalaitteet miehelle ja naiselle

  Tutkimuksissa on todistettu, että kaksoishieromalaitteet kiihottavat molempia osapuolia. Miehelle ja naiselle tarkoitetut intiimihieromalaitteet on muotoiltu eri tavalla, optimoimaan kosketus kummankin sukupuolen erogeenisten alueiden mukaan.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Intiimihieromalaitteet miehelle ja naiselle

Sopii niin miehen kuin naisenkin erogeenisille alueille

 • Huomaamaton latauskotelo langatonta latausta ja säilytystä varten

  Huomaamaton latauskotelo langatonta latausta ja säilytystä varten

  Kaksoishieromalaitteet voidaan ladata kauniissa, hillityssä latauskotelossa. Voit jättää sen yöpöydälle! Kukaan ei tiedä, mihin sitä käytät...

 • Naisen hieromalaite mielihyvän tuottamiseen miehelle

  Naisen hieromalaite mielihyvän tuottamiseen miehelle

  Miehen hieromalaite on muotoiltu erityisesti miehen kiihottamiseen ja miellyttämiseen. Miehen hieromalaitteen kaaret on muotoiltu hänen vartalonsa intiimien muotojen mukaisesti voimistamaan eroottista nautintoa. Voit sivellä laitteen leveällä pinnalla hitaasti reisien sisäpintaa tai penistä. Pyöreät kärjet sopivat pienempien alueiden, nännien ympäristön sekä sukupuolielinten ja peräsuolen alueiden kiusoittelevaan kosketteluun.

 • Miehen hieromalaite mielihyvän tuottamiseen naiselle

  Miehen hieromalaite mielihyvän tuottamiseen naiselle

  Naisen hieromalaite on muotoiltu erityisesti naisen kiihottamiseen ja miellyttämiseen. Hieromalaitteen värisevällä kärjellä voit kiihottaa naisen erogeenisiä alueita. Kokeile esimerkiksi rentouttavaa sykäystä häpyhuuliin tai käännä intiimihieromalaitteen kärki alaspäin ja kiihota klitorista värisevällä kärjellä. Laitetta voidaan käyttää myös monilla muillakin vartalon alueilla.

 • Käytä hieromalaitetta suihkussa

  Hieromalaitteet ovat vesitiiviitä, joten voit käyttää niitä suihkussa tai kylvyssä. Kokeile laitetta veden alla ja tunne sen miellyttävä syke kehollasi. Huomaatte, että kaksoishieromalaitteet antavat aaltoilulle uuden merkityksen.

 • Neljä kiihottavaa vibraatiotilaa täydellisiin viettelyhetkiin

  Stimuloivia tuntemuksia useilla värinäasetuksilla ja -voimakkuuksilla. Värinätiloja on neljä: hehku, aalto, syke ja väristys. Intiimihieromalaite on käsiesi ja sormiesi jatke, jolla voit kiihottaa erogeenisiä alueita. Liikuta sitä suoraan tai ympyrän muodossa tai pidä sitä paikoillaan kohdissa, jotka kumppanistasi ovat kiihottavimpia – samoissa kohdissa, joita usein suutelet, hyväilet tai kutitat. Vaikka hieromalaite on tarkoitettu lisäämään esileikin lumoa, sitä voi käyttää myös muiden läheisten hetkien tehostamiseen, esimerkiksi hellän jalka- tai niskahieronnan aikana.

 • Myötäilee luonnollisesti vartalon muotoja

  Hieromalaite tuntuu hyvältä – kämmenessä, sormien välissä tai sormenpäissä. Laite on muotoiltu käsien ja kehon muotojen mukaan niin, ettei ihokosketus kumppaniisi katoa. Käännä esimerkiksi kovera puoli kämmenestä ulospäin, kun haluat hyväillä penistä, tai piilota kovera puoli kämmeneesi, kun haluat kiihottaa klitorista pyöreillä kärjillä.

 • Pidämme minkä lupaamme

  Tutkimuksissa on todistettu, että kaksoishieromalaitteet kiihottavat molempia osapuolia. Me todella pidämme sen, minkä lupaamme… autamme voimistamaan teidän kummankin nautintoa, jotta voitte kokea seksielämänne leikillisen aistillisuuden uuden tason.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Verrattuna Durex Play Dream-, Jimmy Jane Form 6- ja Lelo Lily -tuotteeseen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita