Yhdistämättömät

InfraCare-infrapunalamppu

  InfraCare-infrapunalamppu

  Tehokas kivunlievitys

  Philips InfraCare -lämpölamppu lievittää tehokkaasti lihas- ja nivelkipuja. 650 watin infrapunalämpö on erittäin miellyttävää ja tunkeutuu syvälle ihoon, stimuloi verenkiertoa ja lievittää kipua tehokkaasti 60 x 40 cm:n alueilla tehtävällä puolivartalohoidolla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

InfraCare-infrapunalamppu

650 W, Puolivartalohoito, Korkeus 63, 5 cm HP3641/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokas kivunlievitys

Syvälle vaikuttava infrapunalämpö

 • 650 W:n infrapunahalogeenilamppu

  650 W:n infrapunahalogeenilamppu

  Philips InfraCare HP 3643 -lämpölamppu lievittää tehokkaasti kipua 60 x 40 cm:n kokoisilla kehon alueilla, kuten koko selässä, hartioissa ja niskassa tai reisissä. InfraCare-laitteessa on innovatiivinen infrapuna-halogeenilamppu. Erikoisoptiikka, suodatin ja voimakas 650 watin lamppu mahdollistavat puolivartalohoidon (60 x 40 cm). Lämpö tuntuu paljon miellyttävämmältä, sillä infrapunalämpö jakautuu tasaisemmin hoidettavalle alueelle.

 • Säädettävä asento

  Säädettävä asento

  InfraCare HP 3643 on erittäin helppokäyttöinen puolivartalohoidoissa ja eri asennoissa (esim. makuuasennossa sängyllä tai sohvassa). Korkeudensäädön jälkeen lämmön voi helposti kohdistaa haluttuun kehon osaan säätämällä lamppua vaaka- tai pystysuorassa (vasemmalle/oikealle 90 astetta) ja suuntaamalla sitä ylös tai alas (45 astetta).

 • Automaattisella virrankatkaisulla varustettu turva-ajastin

  Automaattisella virrankatkaisulla varustettu turva-ajastin

  Voit säädellä hoitoaikaa helposti asettamalla suositellun tai haluamasi ajan minuutteina. Digitaaliajastin laskee ajan kulumisen ja sulkee laitteen automaattisesti hoitoajan loputtua.

 • Himmenin, kolme lämpöasetusta

  Himmenin, kolme lämpöasetusta

  InfraCare-laitteen infrapunalämmitys on helppo säätää omien mieltymysten mukaan. Laitteessa on kolme tehoaluetta, joista voit valita miellyttävimmän.

 • Syvältä vaikuttava infrapunalämpö

  Syvältä vaikuttava infrapunalämpö

  Infrapunavalon on todistettu tehokkaasti lievittävän kipu- ja särkytiloja, joita kipeät lihakset ja jäykät nivelet aiheuttavat. Infrapunavalon tuottama miellyttävä lämpö tunkeutuu syvälle ihoon, vilkastuttaa verenkiertoa ja lämmittää lihaksia. Kun kipu lihaksissa rauhoittuu, lihakset myös rentoutuvat. Lämpö pehmittää kudoksia, vähentää samalla jäykkyttä ja lisää nivelten liikkuvuutta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita