2.1-kotiteatteri

  2.1-kotiteatteri

  Elokuvien ja musiikin selkeys

  Voit nauttia lempielokuviesi ja -musiikkisi jokaisesta yksityiskohdasta Philipsin HTS3261-kotiteatterijärjestelmän avulla. Kaiuttimiin rakennetut mineraalipohjaiset kaiutinkotelot saavat jokaisen äänen kuulumaan kirkkaammin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Elokuvien ja musiikin selkeys

Hulluna ääneen

 • Todella dynaaminen ja selkeä ääni D-luokan vahvistimella

  Todella dynaaminen ja selkeä ääni D-luokan vahvistimella

  D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential takaavat erinomaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhatasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttöohjaimilla voit hallita äänenvoimakkuutta ja muita toistoasetuksia painamalla etupaneelin herkkiä kosketusohjaimia.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • Smart TV online-palvelujen ja multimedian käyttöön TV:ssä

  Smart TV online-palvelujen ja multimedian käyttöön TV:ssä

  Philips-kotiteatterijärjestelmä ja Smart TV tarjoavat useita parannettuja ominaisuuksia, kuten Net TV:n, DLNA:n ja AV-kaukosäätimen. Net TV tuo runsaasti tietoja ja viihdettä verkosta televisioosi. Valitse aloitusvalikosta Net TV ja selaa palveluita kuten vuokravideokauppoja*, joista saat viimeisimmät HD-julkaisut, tai Catch-up TV -uusintapalvelua. DLNA:lla voit käyttää tietokoneellesi tallennettuja valokuvia, musiikkia ja elokuvia omalta kotisohvaltasi. Etkö löydä kaukosäädintä? Philipsin AV-kaukosäädinsovelluksen avulla voit ohjata kotiteatteria älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • Nauti iPodin/iPhonen/MP3-soittimen musiikista äänitulon avulla

  Nauti iPodin/iPhonen/MP3-soittimen musiikista äänitulon avulla

  Äänitulon avulla voit toistaa musiikkia suoraan iPodista/iPhonesta/iPadista, MP3-soittimesta tai kannettavasta tietokoneesta kotiteatterin helpon liitännän kautta. Liitä laite äänituloliitäntään ja ala toistaa musiikkia Philipsin kotiteatterin kautta.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia, Soundbar-kaiutinta, kotiteatteria sekä TV:eitä, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  USB (Universal Serial Bus) on protokollastandardi, jonka avulla tietokoneet ja elektroniset laitteet liitetään toisiinsa. Hi-Speed USB -laitteiden tiedonsiirtonopeus on jopa 480 Mbps, kun alkuperäisten USB-laitteiden siirtonopeus oli 12 Mbps. Hi-Speed USB 2.0 -linkin ansiosta sinun ei tarvitse muuta kuin liittää USB-laite, valita elokuva, musiikki tai valokuva ja käynnistää toisto.

 • Erittäin selkeä ääni mineraalipohjaisilla kaiutinkoteloilla

  Erittäin selkeä ääni mineraalipohjaisilla kaiutinkoteloilla
 • 400 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun

  400 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun
 • Kompakti muotoilu taulu-TV:n mukaan

  Kompakti muotoilu taulu-TV:n mukaan
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kotiteatteri on yhteensopiva myös muiden Philips-televisioiden kanssa.
 • Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/blu-ray

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita