5.1-kotiteatteri

  5.1-kotiteatteri

  Tehokas elokuvateatterimainen surround-ääni ja syvä basso

  Jykevöitä kotiviihde-elämystä Philipsin HTS5593-kotiteatterijärjestelmällä sekä kaksoisbassoputkellisilla kaiuttimilla, jotka tuottavat 1000 watin Surround-äänen – ja uppoudu 3D Blu-ray -soittimen toistamaan kuvaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

5.1-kotiteatteri

Kaksoisbassotoisto, 3D Blu-ray HTS5593/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokas elokuvateatterimainen surround-ääni ja syvä basso

Hulluna ääneen

 • Kaksoisbassoputkelliset kaiuttimet toistavat ääntä komeasti

  Kaksoisbassoputkelliset kaiuttimet toistavat ääntä komeasti

  Tehokkaat kaiuttimet, joissa on bassorefleksijärjestelmä ja kaksoisbassoputket, voimistavat matalia taajuuksia ja toistavat tanakat, syvät bassoäänet. Kuulet niin matalimman murinan kuin syvimmän jyrinän.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential takaavat erinomaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhatasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • HDMI-keskitin HDMI-laitteille

  HDMI-keskitin HDMI-laitteille

  HDMI-keskitin tarjoaa lisää HDMI-portteja, joiden kautta voit kätevästi liittää muita laitteita, kuten pelikonsolin tai HD-digisovittimen, kotiteatteriisi. Kun liität laitteet HDMI-keskittimen kautta, viihteen kuvan ja äänen laatu pysyy edelleen teräväpiirtotasoisena.

 • Smart TV online-palvelujen ja multimedian käyttöön TV:ssä

  Smart TV online-palvelujen ja multimedian käyttöön TV:ssä

  Philipsin kotiteatteri, Blu-ray-soitin ja Smart TV tarjoavat useita parannettuja ominaisuuksia, kuten Net TV:n, SimplySharen ja MyRemote-kaukosäätimen. Net TV tuo televisioosi verkosta runsaasti tietoja ja viihdettä, kuten maksuvideopalveluita. SimplySharella voit käyttää tietokoneeseen tallennettuja valokuvia, musiikkia ja elokuvia kotisohvallasi. Philipsin AV-kaukosäädinsovelluksen avulla voit ohjata kotiteatteria älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttöohjaimilla voit hallita äänenvoimakkuutta ja muita toistoasetuksia painamalla etupaneelin herkkiä kosketusohjaimia.

 • Lisävarusteena saatavat langattomat takakaiuttimet voi sijoittaa mihin tahansa ilman sotkuisia kaapeleita

  Lisävarusteena saatavat langattomat takakaiuttimet voi sijoittaa mihin tahansa ilman sotkuisia kaapeleita

  Langattomia takakaiuttimia voi sijoittaa ja siirrellä vapaasti. Häiriöttömän tekniikan ansiosta ne tuottavat puhdasta surround-ääntä ilman jaloissa pyöriviä johtoja.

 • 1000 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun

  1000 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita