Soundbar-kotiteatteri

  Soundbar-kotiteatteri

  Upea surround-ääni ilman kaapelisotkua

  Nauti elokuvateatterimaisesta surround-monikanavaäänestä ilman kaiutinten ja kaapeleiden sotkua. Philips SoundBar, Ambisound ja Blu-ray-teräväpiirtotoisto ovat täydellinen kotiteatterijärjestelmä - kaikki samassa paketissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Upea surround-ääni ilman kaapelisotkua

Hulluna ääneen

 • Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen surround-äänen pienemmällä määrällä kaiuttimia. Se tarjoaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta, ilman useiden kaiuttimien ja kaapelien sotkua. Psykoakustisen ilmiön, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman yhteisvaikutuksesta Ambisound tuottaa parempaa ääntä entistä vähemmillä kaiuttimilla.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential takaavat erinomaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhatasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • SoundBar, sopii parhaiten väh. 102 cm (40") taulutelevisiolle

  SoundBar, sopii parhaiten väh. 102 cm (40") taulutelevisiolle

  SoundBar tekee olohuoneesta hienostuneen ja arvokkaan. Vaikka se on suunniteltu vähintään 102 cm (40") televisioihin, se sopii kaikkien taulutelevisioiden alle - kaikenlaisiin sisustuksiin ja elämäntyyleihin.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • BD-Live (profiili 2.0) - nauti Internetin Blu-ray-bonussisällöstä

  BD-Live (profiili 2.0) - nauti Internetin Blu-ray-bonussisällöstä

  BD-Live laajentaa teräväpiirtomaailmankuvaasi entisestään. Voit saada uusinta sisältöä liittämällä Blu-ray-soittimesi internetiin. Jännittävät uutuudet, kuten ladattava sisältö, suorat tapahtumat ja live-chatit, pelit ja verkkokaupat odottavat sinua. Pysy teräväpiirtoajan tasalla Blu-ray-soittimen ja BD-Liven avulla.

 • Ohut ja tyylikäs muotoilu, pinta harjattua metallia

  Ohut ja tyylikäs muotoilu, pinta harjattua metallia
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Perustuu Synovaten marraskuussa 2010 Saksassa tekemään kuluttajatestiin, jossa vertailukohteena johtava kilpaileva valmistaja. Tiedot on talletettu.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita