5.1-kotiteatteri

  5.1-kotiteatteri

  Surround-ääni kaikista suunnista kuin elokuvateatterissa

  Yli 70 % äänihaasteeseen* osallistuneista piti Philips 360Soundia parhaana. 360Sound-kaiuttimissa on kaiutinelementit sekä edessä että sivuilla, joten ne täyttävät huoneen tasaisesti äänellä aivan kuin elokuvateatterissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Surround-ääni kaikista suunnista kuin elokuvateatterissa

Hulluna ääneen

 • Philips Net TV ja Wi-Fi: suositut verkkopalvelut televisiossasi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net-TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä kotiteatteri suoraan kotiverkkoosi joko Ethernet-yhteydellä ja valitse katsottava sisältö kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net-TV-palveluja sovitettuna televisioruutuun. DLNA-sertifioidussa PC-verkossa voit katsella videoita tai tietokoneeseen tallennettuja kuvia kaukosäätimellä.

 • 360-ääni täyttää huoneen äänillä kaikista suunnista

  360-ääni täyttää huoneen äänillä kaikista suunnista

  Huomattavasti tavallisesta 5.1-kanavaisesta kotiteatterista poikkeavassa 360-äänijärjestelmässä on ainutlaatuiset kolme kaiutinelementtiä kussakin satelliittikaiuttimessa – yhdessä etukaiuttimessa ja kahdessa sivukaiuttimessa, jotka luovat ympärillesi vangitsevan äänielämyksen. Dipoli-toimintaperiaatteen lisäksi Philips käyttää omaa algoritmiaan parantamaan ääniefektiä. Ensiluokkaisista akustisista komponenteista, kuten pehmeistä diskanttikaloteista, neodyymimagneeteista ja D-luokan digitaalisista vahvistimista koottu 360-äänijärjestelmä toistaa äänen uskomattomalla tavalla kaikista kulmista. Todellinen elokuvaelämys kotonasi.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential takaavat erinomaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhatasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • DLNA-verkkoyhteys musiikin ja videoiden siirtoon tietokoneesta

  DLNA-verkkoyhteys musiikin ja videoiden siirtoon tietokoneesta

  DLNA-verkkoyhteyden avulla pääsee helposti valokuva- ja musiikkisisältöön, joka on tietokoneella tai kotiverkossa. Se käyttää DLNA-protokollalla varustettua Ethernet (LAN) -yhteyttä, joka varmistaa, että DLNA-sertfioidut tuotteet ovat yhteensopivia. Liittämällä TV:si, kotiteatterisi tai Blu-ray-soittimesi kotiverkkoon pääset käyttämään kaikkia DLNA-sertifioituja laitteita. Voit käyttää viihdesisältöä yhdellä painikkeella helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.

 • Tyylikkäät ja kompaktit kaiuttimet täydentävät kotiasi

  Tyylikkäät ja kompaktit kaiuttimet täydentävät kotiasi
 • Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely

  Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Perustuu Synovaten marraskuussa 2010 Saksassa tekemään kuluttajatestiin, jossa vertailukohteena johtava kilpaileva valmistaja. Tiedot on talletettu.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita