5.1-kotiteatteri

  5.1-kotiteatteri

  Hulluna ääneen

  Nauti Philips-kotiteatterielämyksestä riippumatta siitä, missä kohtaa huonetta olet. 360-ääni-kaiuttimissa on kaiutinelementit sekä edessä että sivuilla, joten ne täyttävät huoneen tasaisesti äänellä, kuten elokuvateatterissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hulluna ääneen

Surround-ääni kaikista suunnista kuin elokuvateatterissa

 • 360-ääni täyttää huoneen äänillä kaikista suunnista

  360-ääni täyttää huoneen äänillä kaikista suunnista

  Huomattavasti tavallisesta 5.1-kanavaisesta kotiteatterista poikkeavassa 360-äänijärjestelmässä on ainutlaatuiset kolme kaiutinelementtiä kussakin satelliittikaiuttimessa – yhdessä etukaiuttimessa ja kahdessa sivukaiuttimessa, jotka luovat ympärillesi vangitsevan äänielämyksen. Dipoli-toimintaperiaatteen lisäksi Philips käyttää omaa algoritmiaan parantamaan ääniefektiä. Ensiluokkaisista akustisista komponenteista, kuten pehmeistä diskanttikaloteista, neodyymimagneeteista ja D-luokan digitaalisista vahvistimista koottu 360-äänijärjestelmä toistaa äänen uskomattomalla tavalla kaikista kulmista. Todellinen elokuvaelämys kotonasi.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • Automaattinen kalibrointi synkronoi kaiuttimet akustiikan optimoimiseksi

  Automaattinen kalibrointi synkronoi kaiuttimet akustiikan optimoimiseksi

  Nyt uuden Philips-kotiteatterin äänen säätäminen optimaaliseksi käy helposti. Esiladattu äänen kalibrointiohjelmisto käynnistyy yhdellä kaukosäätimen painikkeella ja lähettää testisignaaleja kaiuttimeen. Automaattinen kalibrointimikrofoni analysoi signaalit, ja järjestelmä tekee tarvittavat säädöt. Se huomioi kaiuttimien ja kuuntelupaikkojen etäisyyden, bassotehostuksen ja kunkin kaiuttimen äänisignaalien viivevasteen. 60 sekunnissa huoneen äänentoisto on parannettu ja optimoitu.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential takaavat erinomaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhatasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • Kiinteän Wi-Fi-yhteyden ja Net TV:n ansiosta voit nauttia mediasta ja maksuvideopalveluista

  Kiinteän Wi-Fi-yhteyden ja Net TV:n ansiosta voit nauttia mediasta ja maksuvideopalveluista

  Kun liität kiinteän Wi-Fi-yhteyden avulla kotiteatterisi kotiverkkoon, voit nauttia useista suosituista Net TV -verkkopalveluista aina halutessasi. Net TV -palvelun ansiosta voit nauttia elokuvia, kuvia, ajankohtaisviihdettä ja muuta TV-näyttöön tarkoitettua sisältöä tarjoavista huippusivustoista. Net TV:n maksuvideopalveluissa voit myös vuokrata tai ostaa SD- ja HD-elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia ilman, että sinun tarvitsee nousta sohvaltasi.

 • Mukana telakka kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Mukana telakka kätevään iPod/iPhone-toistoon

  Käytä iPodin/iPhonen telakointiasemaa ja nauti sen musiikista kotiteatterijärjestelmän kautta.

 • Toimii moninäkymätoiminnon kanssa Philips Cinema 21:9 -TV:ssä

  Toimii moninäkymätoiminnon kanssa Philips Cinema 21:9 -TV:ssä

  Toimii saumattomasti moninäkymätoiminnon kanssa Philips Cinema 21:9 -TV:ssä, joten pysyt ajan tasalla katsellessasi TV:tä. Avaamalla moninäkymäikkunat voit katsella kotiteatterin sisältöä TV-kuvan rinnalla selkeässä näkymässä. Net TV:n kaltaisen verkkopalvelun ikkuna voidaan myös avata TV-kuvan rinnalle. Pientä ja isoa kuvaa voidaan vaihtaa helposti keskenään.

 • Tyylikkäät ja kompaktit kaiuttimet täydentävät kotiasi

  Tyylikkäät ja kompaktit kaiuttimet täydentävät kotiasi
 • Musta/alumiini sopii yhteen Cinema 21:9 -TV:n kanssa

  Tehosta kotiteatterielämystä Philipsin täydellisesti yhteensopivalla Philips Cinema 21:9 -TV:llä. Tällä ainutlaatuisella yhdistelmällä teet joka illasta ensi-illan. Upea TV toistaa elokuvat alkuperäisellä kuvasuhteella 21:9, ja sen erittäin leveä kuvaruutu, Perfect Pixel HD engine ja LED Pro parantavat katselukokemusta. Kysy lisää tästä täydellisestä kumppanista jo tänään!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita