Sonicare

Philips Sonicare TongueCare+

Kieliharjat

  Philips Sonicare TongueCare+

  Kieliharjat

  Vaihdettava kieliharjapää

  Muunna Philips Sonicare -hammasharja sonic-tekniikkaa hyödyntäväksi kielenpuhdistajaksi. TongueCare+-kieliharjassa on 240 mikroharjasta, jotka syväpuhdistavat kielen, ja BreathRx-kielisuihke tappaa ei-toivotut bakteerit. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sonicare TongueCare+ Kieliharjat

Kaksoispakkaus, Napsautettava, Lateksiton HX8072/80 Etsi samanlaisia tuotteita

Vaihdettava kieliharjapää

240 mikroharjasta takaavat hellävaraisen syväpuhdistuksen

 • 240 mikroharjasta takaavat hellävaraisen syväpuhdistuksen

  240 mikroharjasta takaavat hellävaraisen syväpuhdistuksen

  TongueCare+-kieliharjassa on 240 mikroharjasta, jotka puhdistavat kielen pehmeän ja huokoisen pinnan. Joustavat mikroharjakset myötäilevät hammasharjanteita ja hampaiden pinnan uurteita, puhdistavat ne hellävaraisesti, poistavat bakteerikertymiä ja ohjaavat ei-toivottuja bakteereja tappavan BreathRx-kielisuihkeen syvemmälle. Kompaktin muotoisen harjan ansiosta koko kielen puhdistaminen on helppoa.

 • Hammasharjasta kielenpuhdistajaksi yhdellä napsautuksella

  Hammasharjasta kielenpuhdistajaksi yhdellä napsautuksella

  TongueCare+-kieliharja muuntaa Philips Sonicare -hammasharjan hetkessä sonic-tekniikkaa hyödyntäväksi kielenpuhdistajaksi. Kieliharja napsautetaan kiinni Philips Sonicare -hammasharjarunkoon, kuten tavallinen harjaspää. Helppokäyttöiset ja helposti vaihdettavat ja puhdistettavat kieliharjat ovat innovatiivisia ja sopivat kaikkiin Philips Sonicare -hammasharjoihin, joihin harjaosat kiinnitetään napsauttamalla. Ei siis voisi olla helpompaa ottaa kielen puhdistus osaksi päivittäistä suuhygienian hoitoa. Kieliharja sopii kaikkiin Philips Sonicare -hammasharjoihin paitsi PowerUp Battery- ja Essence-malleihin.

 • Puhdistaa kielen helposti kaikkialta

  Puhdistaa kielen helposti kaikkialta

  Jotta kielesi tulisi putipuhtaaksi, se pitäisi saada puhdistettua kaikkialta. TongueCare+-kieliharjan ergonomisen muotoilun ansiosta tämä onnistuu miellyttävästi. Harjan pienellä ja taipuisalla päällä on helppo poistaa pahanhajuista hengitystä aiheuttavat bakteerit joka kolosesta.

 • Philips Sonicare -kielenpuhdistus

  Philips Sonicare -kielenpuhdistus

  TongueCare+ on ainoa kielenpuhdistin, joka hyödyntää Philips Sonicare -tekniikkaa ja poistaa pahanhajuista hengitystä aiheuttavat bakteerit jokaisella harjanvedolla. 31 000 värähtelyliikettä minuutissa rikkovat kielen pinnalle muodostuneen katteen, poistavat pahanhajuista hengitystä aiheuttavat bakteerit ja ohjaavat BreathRx-kielisuihkeen bakteereja tappavat ainesosat syvemmälle. Philips Sonicare -tekniikan ansiosta kielesi tuntuu puhtaammalta ja hengityksesi pysyy raikkaana pitempään.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita