Yhdistämättömät
Sonicare

Philips Sonicare AdaptiveClean

Normaalit Sonic-harjaspäät

  Philips Sonicare AdaptiveClean

  Normaalit Sonic-harjaspäät

  Puhtaammat hampaat, terveemmät ikenet

  Hankalienkin kohtien puhdistus onnistuu nyt helposti. AdaptiveClean-harjaspää ulottuu 4 kertaa suuremmalle alueelle hampaiden pinnalla* ja vähentää liian kovaa harjauspainetta. Harjaustavasta riippumatta harjaspää puhdistaa tehokkaasti ja on hellä ikenille. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sonicare AdaptiveClean Normaalit Sonic-harjaspäät

4 kpl, Normaali koko, Napsautettava, Perusteellista puhtautta HX9044/07 Etsi samanlaisia tuotteita

Puhtaammat hampaat, terveemmät ikenet

Tehokkaimmin puhdistava harjaspäämme

 • 4 kertaa suurempi kontaktipinta* takaa vaivattoman ja tehokkaan puhdistuksen

  4 kertaa suurempi kontaktipinta* takaa vaivattoman ja tehokkaan puhdistuksen

  AdaptiveClean-harjaspää on ainoa sähköhammasharjan pää, joka mukautuu hampaittesi ja ikeniesi ainutlaatuiseen muotoon. Pehmeiden ja joustavien kumisivustojen ansiosta harjakset mukautuvat hampaan pinnan mukaan ja ulottuvat jopa 4 kertaa tavallista suuremmalle alueelle hampaiden pinnalla*. Harjaspää poistaa myös jopa 10 kertaa enemmän plakkia** ienrajasta ja hampaiden väleistä. Hankalienkin kohtien puhdistus onnistuu tehokkaasti ja hellävaraisesti.

 • Jopa kaksi kertaa hellävaraisempi ikenille kuin tavallinen hammasharja

  Jopa kaksi kertaa hellävaraisempi ikenille kuin tavallinen hammasharja

  AdaptiveClean-harjaspäällä tehokkainkin puhdistus on hellävaraista. Sonic-sähköhammasharja myötäilee ienrajaa, ja harjaspään joustavat sivustat ja harjakset vähentävät liian kovaa harjauspainetta. Ikeniä ympäröivä pehmytkudos ei vaurioidu, vaikka harjaisit liian kovaa.

 • Poistaa 10 kertaa enemmän plakkia** hankalista kohdista

  Poistaa 10 kertaa enemmän plakkia** hankalista kohdista

  Innovatiivisin harjaspäämme on myös tehokkain hampaiden puhdistajamme. Joustava AdaptiveClean-harjaspää voi poistaa jopa 10 kertaa enemmän plakkia hankalista kohdista. Harjaspään liike on erityisesti suunniteltu tukemaan Philipsin sonic-sähköhammasharjan dynaamista puhdistustekniikkaa. Harjaustavastasi riippumatta saat huomattavan puhtaat hampaat.

 • Suunniteltu maksimoimaan harjausliike

  Suunniteltu maksimoimaan harjausliike

  Philips Sonicare -harjaspäät ovat keskeisessä osassa nopeassa ja kattavassa harjaustekniikassamme. Päät tekevät 31 000 harjausliikettä minuutissa, ja Philipsin ainutlaatuinen sonic-teknologia välittää tehon rungosta harjaspään kärkeen asti. Dynaaminen liike vie nesteen syvälle hammasväleihin ja ienrajaan, jolloin hampaat puhdistuvat tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

 • Toimii minkä tahansa kiinninapsautettavan Philips Sonicare -hammasharjan kanssa

  Toimii minkä tahansa kiinninapsautettavan Philips Sonicare -hammasharjan kanssa

  Harjaspää kiinnitetään runkoon ja irrotetaan siitä kätevästi napsauttamalla. Näin harjaspää pysyy jämäkästi kiinni, ja huolto ja puhdistus on helppoa. Harjaspää sopii kaikkiin Philips Sonicare -runkoihin PowerUp Battery- ja Essence-malleja lukuun ottamatta.

 • Keskeinen osa tehokasta suunhoitoa

  Keskeinen osa tehokasta suunhoitoa

  Aitojen Philips Sonicare -harjaspäiden tapaan tämäkin harjaspää on hellävarainen hampaille ja ikenille. Jokaisen harjaspään toimivuus, kestävyys ja laatu on tarkasti testattu.

 • Muistutusharjakset varmistavat tehokkaan puhdistuksen

  Muistutusharjakset varmistavat tehokkaan puhdistuksen

  Harjaspäät muuttuvat taipuisammiksi ja kuluvat normaalikäytössä muutamassa kuukaudessa. Siniset muistutusharjakset muuttuvat vähitellen valkoisiksi, joten niistä näkee, milloin ne on vaihdettava. Saat parhaan tuloksen vaihtamalla harjaspään kolmen kuukauden välein.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DiamondClean-harjaspäähän verrattuna
 • *verrattuna tavalliseen hammasharjaan

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita