1
Ääni & video

Langaton kodin valvontalaite

  Langaton kodin valvontalaite

  Pidä huolta kodistasi iPhonen/iPadin avulla

  Philipsin langattoman InSight-valvontalaitteen ansiosta voit pitää huolta kodistasi, kun et ole itse paikalla. Käyttöönotto on helppoa, ja voit pitää silmällä kotiasi iPhonen tai iPadin avulla. Saat hälytyksen, kun laite havaitsee liikettä tai melua. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Pidä huolta kodistasi iPhonen/iPadin avulla

Philipsin langattoman InSight-valvontalaitteen ansiosta voit pitää huolta kodistasi, kun et ole itse paikalla. Käyttöönotto on helppoa, ja voit pitää silmällä kotiasi iPhonen tai iPadin avulla. Saat hälytyksen, kun laite havaitsee liikettä tai melua. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Langaton kodin valvontalaite

iPodille/iPhonelle/iPadille M100/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Pidä huolta kodistasi iPhonen/iPadin avulla

Saat mielenrauhaa

 • Wi-Fi-yhteensopiva, voit sijoittaa minne tahansa kodissasi

  Wi-Fi-yhteensopiva, voit sijoittaa minne tahansa kodissasi

  Langaton In.Sight-valvontalaite on WiFi-yhteensopiva valvontalaite, joka käyttää kotisi langatonta verkkoa suoran videon ja äänen siirtämiseen valvontalaitteilla, jotka voit asentaa minne haluat.

 • Välitöntä valvontaa iPhonestasi tai iPadistasi

  Välitöntä valvontaa iPhonestasi tai iPadistasi

  Kun olet asentanut langattoman InSight-valvontalaitteen lähiverkkoon, voit siirtää videota älypuhelimella tai tablet-laitteella kaikkialla maailmassa Edge- ja 3G-verkoissa sekä langattomissa verkoissa. Katso videoita rajattomasti.

 • iPhone/iPad-sovellus kätevään käyttöön

  iPhone/iPad-sovellus kätevään käyttöön

  Philipsin langaton InSight-valvontalaite on sovelluspohjainen langaton videonäyttö, jonka avulla näet ja kuulet missä tahansa, mitä kotonasi tapahtuu. Täysin ilmaisen InSight-sovelluksen voi ladata App Storesta suoraan iPhonellasi tai iPadillasi.

 • Nopea ja helppo asentaa QR-koodin avulla

  Nopea ja helppo asentaa QR-koodin avulla

  Nopean ja helpon asennuksen ansiosta voit yhdistää langattoman InSight-valvontalaitteen iPhoneen tai iPadiin. Aktivoi InSight-sovellus asettamalla QR-koodin kuva valvontakameran linssin eteen. Valvontalaite on valmis käytettäväksi, kun valo palaa yhtäjaksoisesti vihreänä.

 • Seuraa jopa 16 laitetta yhdellä sovelluksella iPhonessa/iPadissa

  Seuraa jopa 16 laitetta yhdellä sovelluksella iPhonessa/iPadissa

  Yhdellä sovelluksella voit seurata jopa 16 Philipsin langatonta InSight-valvontalaitetta. Valvontalaitteita voi asentaa kuinka monta hyvänsä ja minne hyvänsä.

 • Magneettisen tukiaseman ansiosta voit säätää katselusuuntauksen

  Magneettisen tukiaseman ansiosta voit säätää katselusuuntauksen

  Philipsin langattomassa InSight-valvontalaitteessa on magneettinen tukiasema, jonka avulla voit kääntää ja säätää kameran haluamaasi asentoon.

 • Seinätelineen avulla voit sijoittaa laitteen parhaaseen mahdolliseen paikkaan

  Seinätelineen avulla voit sijoittaa laitteen parhaaseen mahdolliseen paikkaan

  Langattoman InSight -kodin valvontalaitteen mukana toimitetaan seinäteline, jonka avulla laite on helppo kiinnittää seinään tai sisäkattoon. Tukiaseman asentoa voi säätää myös silloin, kun langaton InSight -kodin valvontalaite on kiinnitetty.

 • Salatulla verkolla turvallinen yhteys

  Salatulla verkolla turvallinen yhteys

  Philipsin langaton In.Sight -kodin valvontalaite suojaa yksityisyytesi käyttämällä tehokasta salausta. Langaton In.Sight -kodin valvontalaite käyttää ainutkertaista salausavainta aina muodostaessaan yhteyden.

 • Sisäänrakennettu äänen- ja liikkeentunnistus

  Sisäänrakennettu äänen- ja liikkeentunnistus

  On mahdotonta ennustaa, milloin jotain tapahtuu. Langaton InSight-valvontalaite käyttää valvontaan säädettävää äänen- ja liikkeentunnistusta. Saat hälytyksen joka kerta, kun laite havaitsee ääntä tai liikettä.

 • Puhelin hälyttää, kun laite havaitsee ääntä tai liikettä

  Puhelin hälyttää, kun laite havaitsee ääntä tai liikettä

  Saat automaattisen push-ilmoituksen iPhoneen/iPadiin, kun laite havaitsee liikettä tai ääntä.

 • Tallenteet ladataan yksityiselle Dropbox-tilillesi.

  Tallenteet ladataan yksityiselle Dropbox-tilillesi.

  Valvontalaite tallentaa automaattisesti äänen tai liikkeen laukaisemat tapahtumat. Lisäksi voit tallentaa tapahtumia manuaalisesti tai ottaa kuvia. Tallenteet ladataan yksityiselle Dropbox-tilillesi.

 • Selainpohjainen valvonta millä tahansa verkkoselaimella

  Langattoman InSight-valvontalaitteen avulla voit seurata reaaliajassa kotisi tapahtumia lempiverkkoselaimellasi, oli se sitten Chrome, Internet Explorer, Safari tai Firefox, PC- tai Mac-tietokoneesta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Katso suoraa videota Wi-Fi-kotiverkossasi langattomalla In.Sight -kodin valvontalaitteella ilmaiseksi ja rajoittamatta. Lisäksi voit katsoa suoraa videota etäyhteydellä (joko ulkoisen Wi-Fi-verkon tai 3G-verkon kautta) ilmaiseksi: istuntojen määrä on rajoittamaton, 5 minuuttia istuntoa kohden.
 • Ostamalla sovelluksen saat käyttöösi pitemmät etäistunnot ja muita huippuluokan ominaisuuksia. Käyttöehdot vaihtelevat.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita