Mikromusiikkijärjestelmä

  Mikromusiikkijärjestelmä

  Monitoiminen mikrojärjestelmä

  Nauti erinomaisesta äänestä ja yllättävän kompaktista muotoilusta. MC1000-mikrojärjestelmä täydentää kotiasi ja tarjoaa entistä parempia musiikinkuuntelukokemuksia. Paina vain toistopainiketta, niin dynaamiset bassoäänet täyttävät huoneen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Monitoiminen mikrojärjestelmä

Hulluna ääneen

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan MP3-sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, MP3 Link on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • Toistaa CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä

  Philips valmistaa tunnetusti tuotteita, jotka ovat yhteensopivia monien markkinoilla olevien levytyyppien kanssa. Tässä äänentoistojärjestelmässä voit käyttää CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä. CD-RW-yhteensopivassa äänentoistolaitteessa on sekä CD-R (CD-Recordable)- että CD-RW (CD-Rewritable) -levyjen toistovalmius. CD-R-levyihin voi tallentaa vain kerran, ja niitä voi toistaa kaikissa CD-soittimissa. CD-RW-levyihin voi puolestaan tallentaa useita kertoja, ja niiden toistaminen on mahdollista vain yhteensopivissa CD-soittimissa.

 • Kuuntele FM-radiota

  Sisäisen FM-virittimen avulla voit kuunnella musiikkia tai uutisia suosikkiradiokanaviltasi joka päivä. Viritä vain haluamasi radiokanava.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita