Langaton mikrohifijärjestelmä

  Langaton mikrohifijärjestelmä

  Vapauta musiikkisi

  Nauti musiikista haluamallasi tavalla upean MCi300:n avulla! Voit toistaa musiikkia tietokoneella, USB-laitteella tai CD-levyltä. Lisäksi Internetissä toimivat radioasemat tarjoavat kuunneltavaksi aivan uudenlaista musiikkia.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Vapauta musiikkisi

Nauti musiikista kaikissa huoneissa - langattomasti

 • Aakkosnumeerinen haku kaukosäätimellä

  Aakkosnumeerinen haku kaukosäätimellä

  Kaukosäätimen näppäimistön aakkosnumeerisella hakutoiminnolla löydät suosikkiesiintyjät, -kappaleet ja -albumit nopeasti. Paina vain kaukosäätimen Search-hakupainiketta ja kirjoita haettavan esiintyjän, kappaleen tai albumin nimen ensimmäiset kirjaimet tai numerot. Toiminto näyttää hakua lähinnä vastaavan kohteen. Enää ei aikaa kulu kokonaisen kokoelman tai soittolistan selaamiseen.

 • Nauti Internet-radiosta

  Nauti Internet-radiosta

  Internet-radio on Internetin kautta lähetettävä äänenlähetyspalvelu. Yksi suosituimmista tiedostomuodoista on MP3. Internet-asemat ovat joko tavallisten radioasemien tai -verkkojen palveluja tai pelkästään Internetissä toimivia riippumattomia radioasemia. Internet-radiolla voit nauttia kaikkien maiden verkkoradiolähetyksistä ja kuunnella monipuolisia ohjelmia: uutisia, urheilua ja viihdettä kaikkialta maailmasta.

 • Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Vapauta musiikkikokoelmasi tietokoneesta ja toista musiikkia langattoman Streamium-musiikkiaseman kautta. UPnP-liitännän kautta voit siirtää musiikkia mihin tahansa Universal Plug & Play -yhteensopivaan laitteeseen. Sen avulla Streamium mahdollistaa tietokoneen musiikkikokoelman käyttämisen ja siitä hakemisen. Valitse Streamiumin kaukosäätimellä kappaleet ja ala toistaa. Nauti musiikista vaivattomasti, langattomasti.

 • Langaton soitontoisto keskuksen, yksiköiden ja tietokoneen välillä

  Langaton soitontoisto keskuksen, yksiköiden ja tietokoneen välillä

  Wi-Fi-verkon avulla voit nauttia mielimusiikistasi, joka suoratoistetaan tietokoneen musiikkikirjastosta langattomaan Streamium-musiikkikeskukseen tai -asemaan tai Streamium-keskuksesta suoraan asemaan tai asemiin. Onpa äänitekokoelmasi tallennettu Streamiumiin tai tietokoneeseen, voit täyttää koko kotisi yhdellä kappaleella tai toistaa joka huoneessa eri kappaletta. ¡V Valinta on sinun. Ei kaapeleita, ei huolia. Nauti kaiken musiikin kuuntelun vapaudesta kaikkialla kotonasi.

 • 2-suuntaiset bassorefleksikaiuttimet

  2-suuntaiset bassorefleksikaiuttimet
 • Selaa kokoelmaa albumin, artistin, tyylin tai kappaleiden mukaan

  Lataa musiikkikokoelmasi langattoman Streamium-mikro-Hi-Fi-järjestelmän sisäiselle kiintolevylle tai tietokoneelle ja nauti musiikista milloin tahansa. Järjestelmä käyttää musiikkisisältöä Windows Media Playerillä (WMP) sisäisen UPnP-palvelimen avulla. Voit selata järjestelmällä musiikkikokoelmaa helposti albumin, artistin, tyylin tai kappaleiden mukaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita