Wi-Fi-komponentti-hifijärjestelmä

  Wi-Fi-komponentti-hifijärjestelmä

  Hulluna ääneen

  Philips Streamium -Wi-Fi-komponentti-hifijärjestelmällä voit suoratoistaa musiikkia PC/MAC-tietokoneesta tai toistaa CD-levyjä, MP3-tiedostoja sekä FM- ja Internet-radiota. Intuitiivista, värillistä kosketusnäyttöä on helppo käyttää.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Wi-Fi-komponentti-hifijärjestelmä

Hulluna ääneen

Toista musiikkia tietokoneesta ja internetistä - langattomasti

 • Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia

  Streamiumissa on tuhansia ilmaisia Internet-radiokanavia. Kuuntele musiikkia kaikkialta maailmasta. Liitä Streamium Internetiin ja kuuntele suosikkiohjelmiasi äänentoistojärjestelmän kautta, ilman tietokonetta.

 • MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienemmiksi äänenlaadun heikkenemättä merkittävästi. MP3- ja WMA-pakkausformaattien ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista Philips-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

 • Toista iTunes-musiikkia

  Toista iTunes-musiikkia

  Nyt voit toistaa Philipsin hifijärjestelmällä musiikkia iTunes-kirjastostasi – ilman muunnoksia. Asenna järjestelmän mukana toimitettu, iTunesin musiikin kopiointiin ja tallennukseen käyttämää AAC-koodekkia tukeva TwonkyMedia-ohjelmisto, jotta voit käyttää, valita ja toistaa musiikkitiedostoja iTunes-kirjastostasi ja -soittolistoistasi - langattomasti. Huomaa, että järjestelmä ei tue iTunes-myymälästä hankittua DRM-suojattua musiikkia.

 • FM-radio

  FM-radio

  FM-radiolähetysten hifiäänentoistossa käytetään taajuusmodulointia (FM, frequency modulation). Näin voit kuunnella suosikkiradioasemiasi FM-taajuudella.

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  Digitaalisella D-luokan vahvistimella ja 2 x 50 W RMS-musiikkiteholla täytät huoneen musiikilla. Vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on pieni, mutta tehokas vahvistin.

 • Toimii kodin laajakaistayhteyden ja Wi-Fi-reitittimen kanssa

  Toimii kodin laajakaistayhteyden ja Wi-Fi-reitittimen kanssa

  Philipsin hifijärjestelmän Ethernet-portti mahdollistaa plug-and-play-internet-yhteyden DHCP-protokollan kautta. Järjestelmä on myös B/G Wi-Fi -sertifioitu, joten se on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien B/G Wi-Fi -sertifioitujen reitittimien kanssa. Helppokäyttöisessä järjestelmässä on yhden kosketuksen WPS (Wi-Fi Protected Setup), joka takaa suojatun Wi-Fi-yhteyden muutamassa sekunnissa.

 • Suoratoista musiikkia ja valokuvia langattomasti PC-/MAC-koneesta

  Suoratoista musiikkia ja valokuvia langattomasti PC-/MAC-koneesta

  Nyt voit suoratoistaa musiikkia PC-/MAC-tietokoneesta Philips-äänentoistolaitteeseen – ilman hankalia kaapeleita. Jaa suosikkikappaleitasi toisten kanssa bileissä tai nauti niistä mukavasti kotonasi. Voit tehdä samoin valokuville ja katsella niitä samalla, kun kuuntelet musiikkia. Langaton suoratoisto vapauttaa PC-/MAC-tietokoneesi aarteet.

 • Kaukosäädin helppoon selaamiseen

  Kaukosäädin helppoon selaamiseen

  Ohjaa kaikkia Philipsin hifijärjestelmän toimintoja mukavasti kotisohvaltasi. Hae, selaa ja toista musiikkia helposti ja nopeasti. Home- ja Favorite-painikkeilla avaat nopeasti päänäytön tai Internet-aseman ja toistat musiikkia PC/MAC-tietokoneesta ja internetistä - langattomasti. Hifiohjauskeskus on kämmenelläsi.

 • Kosketusnäyttöä on kätevä käyttää

  Kosketusnäyttöä on kätevä käyttää

  Kosketusnäyttö mahdollistaa laitteen ohjaamisen tavallisten painikkeiden sijasta näytössä olevilla kosketuspainikkeilla. Kosketusnäyttö, joka tulee nestekidenäyttöön kun käyttäjä käynnistää laitteen, sisältää kaikki laitteen ohjaamisessa tarvittavat toiminnot. Kosketusnäyttöohjauksessa käytetään nestekidetekniikan lisäksi kosketuksen tunnistimia ja tehokasta mikroprosessoria. Kun käyttäjä koskettaa jotakin näytön osaa, signaali lähtee prosessoriin, joka toteuttaa siihen liittyvän komennon.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita