Multimediakaiuttimet 2.0

  Multimediakaiuttimet 2.0

  Ylivertainen äänentoisto ja tyyli

  MMS 321:n Mylar-kaiuttimet ja tehokkaat basso-ohjaimet tuottavat laadukkaan äänentoiston. Subwoofer kuuluu kahdesta äärimmäisen tyylikkäästä ja suorituskykyisestä kaiuttimesta, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ylivertainen äänentoisto ja tyyli

Tehokkaat basso-ohjaimet

 • Dynamic Bass Boost - syvimmät ja täyteläisimmät bassoäänet

  Dynamic Bass Boost - syvimmät ja täyteläisimmät bassoäänet

  Innovatiivisen tekniikan ansiosta nämä kompaktit kaiuttimet tuottavat uskomattoman syvän ja täyteläisen bassoäänen. Dynamic Bass Boost -toiminto korostaa musiikin bassoääniä kaikilla äänenvoimakkuuden tasoilla – yhdellä painikkeella!

 • Tehokkaat basso-ohjaimet

  Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta kaksi pienikokoista kaiutinta tuottaa virtuaalisen subwoofer-elämyksen. Taitavasti suunniteltu subwoofer on sijoitettu kiinteästi kaiuttimiin.

 • Sopii MP3-, CD-, PC- ja TV-kuunteluun

  Voit yhdistää kaiuttimet mihin tahansa laitteeseen. Mahtava tapa hyödyntää multimediaa ja kuunnella MP3-, CD- tai DVD-laitetta tai tietokone- ja TV-ohjelmaa.

 • Mylar-materiaalista valmistetut kaiuttimet huippuluokan äänentoistoon

  Kahden diskanttikaiuttimen ainutlaatuinen Mylar-materiaali tehostaa äänentoistoa merkittävästi. Musiikki ja elokuvat kuulostavat juuri siltä kuin pitääkin, kun kaikki korkeat taajuudet toistetaan selvästi ja kirkkaasti.

 • Alumiiniset ohjaimet, joissa on kestävät neodyymimagneetit

  Näissä alumiinisissa ohjaimissa on kestävät neodyymimagneetit. Korkealuokkaiset materiaalit ja mietitty muotoilu takaavat aina oikeanlaisen äänentoiston

 • Runko ja teline ruostumatonta terästä – tyyliä ja tehoa

  Kaiuttimien tyylikäs kotelo ja teline on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä pidentää laitteen käyttöikää ja parantaa ulkonäköä. Tyylikäs tapa nauttia mahtavasta äänentoistosta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita