Kaiutinjärjestelmä

  Kaiutinjärjestelmä

  Huippuluokan äänitorni

  Jopa 1 000 watin teho ja NX-bassotekniikan vahvistama basso luovat juhliisi oikeaa diskotunnelmaa. Voit toistaa musiikkia langattomasti Bluetooth-laitteista, MP3-CD-soittimista ja USB-laitteista. Muut laitteet voi yhdistää Audio In -liitännän kautta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Huippuluokan äänitorni

 • 260 K:n LED-valot tuovat juhliin tunnelmaa

  260 K:n LED-valot tuovat juhliin tunnelmaa

  Luo tunnelmaa juhliin tuhansilla värillisillä valoilla, jotka välkkyvät, vilkkuvat ja virtaavat musiikkisi tahtiin. Valitse helposti teemaasi sopivat värit tai käytä järjestelmän esivalintoja. Tehosta valoja entisestään napsauttamalla NX-bassopainiketta.

 • NX-bassopainike tehostaa äänentoistoa ja valoefektejä

  NX-bassopainike tehostaa äänentoistoa ja valoefektejä

  NX-basso vie basson ja loudness-tehostuksen hetkellisesti äärirajoille. Paina NX-bassopainiketta, ja äänentoisto tehostuu heti, valotehosteet villiintyvät ja subwooferien basso käy luihin ja ytimiin.

 • Musiikin suoratoisto Bluetooth®-yhteydellä

  Musiikin suoratoisto Bluetooth®-yhteydellä

  Jos älypuhelimessasi, tabletissasi tai tietokoneessasi on suuri musiikkikokoelma, suoratoista se NITRO-järjestelmään digitaalisen, langattoman Bluetooth®-yhteyden kautta. Äänentoiston laatu on uskomaton. Tehokas äänentoisto on harvoin näin helppoa ja kätevää.

 • Kopioi musiikkia CD-levyiltä USB-laitteelle

  Kopioi musiikkia CD-levyiltä USB-laitteelle
 • Kokonaislähtöteho 1 000 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Pariliitos NFC-yhteensopivaan laitteeseen onnistuu yhdellä kosketuksella

  Pariliitos on helppo muodostaa minkä tahansa NFC-yhteensopivan laitteen kanssa. Voit unohtaa mutkikkaat asetukset, sillä pariliitos onnistuu vaivattomasti yhdellä kosketuksella minkä tahansa NFC-yhteensopivan älylaitteen kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita