Fidelio

Philips Fidelio

kannettava langaton kaiutin

  Philips Fidelio

  kannettava langaton kaiutin

  Autenttinen äänentoisto kaikkialla mukanasi

  Philipsin langattomassa Fidelio-kaiuttimessa on tehoa. Kannettavassa kaiuttimessa on upea, selkeä ja dynaaminen ääni ja se on täydellinen kumppani kotiin tai matkalle. Musiikin kuunteleminen on helppoa, sillä voit suoratoistaa musiikkia langattomasti Bluetoothin kautta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio kannettava langaton kaiutin

Bluetooth®, USB-portti lataamiseen, Ladattava akku, 20 W, stereoääni ja bassoelementti P8BLK/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Autenttinen äänentoisto kaikkialla mukanasi

Hulluna ääneen

 • Laadukkaat elementit antavat luonnollisen äänen ja syvän basson

  Laadukkaat elementit antavat luonnollisen äänen ja syvän basson

  Pienestä äänenvoimakkuudesta huolimatta bassoäänet ovat vankkoja ja yllättävän syviä, joten voit nauttia kaikenlaisesta musiikista. Tämän mahdollistaa tehokkaan, koko alueen bassokaiuttimen ja yhden laajan alueen kanavakohtaisen passiivielementin yhdistelmä. Jäykkä kotelo ei päästä bassoenergiaa hukkaan. Passiivielementin suuri liikemassa mahdollistaa järjestelmän säätämisen erittäin matalalle taajuudelle, 80 Hz:iin, ilman että refleksimuotoilulle tyypillisiä ilmapyörteitä syntyy. Tunne musiikin rytmi. Älä hukkaa iskuakaan.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys iPodiin/iPhoneen/iPadiin tai muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit nauttia lempimusiikistasi sekä videon tai pelin äänistä tällä helppokäyttöisellä langattomalla kaiuttimella.

 • USB-portti minkä tahansa mobiililaitteen lataukseen

  USB-portti minkä tahansa mobiililaitteen lataukseen

  Tässä kaiuttimessa on USB-portti, joten jos älypuhelimestasi loppuu akku joko kotona tai liikkeellä ollessasi, voit siirtää kannettavan kaiuttimen akunvarausta mobiililaitteeseesi.

 • Akun varaus näytetään automaattisesti kaiutinta kosketettaessa

  Akun varaus näytetään automaattisesti kaiutinta kosketettaessa

  Akun varaus näytetään, kun kosketat kaiutinta kevyesti.

 • Kokonaislähtöteho 20 W RMS

  Kokonaislähtöteho 20 W RMS

  Järjestelmän kokonaislähtöteho on 20 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Sisäinen ladattava litiumioniakku musiikkitoistoon missä tahansa

  Sisäinen ladattava litiumioniakku musiikkitoistoon missä tahansa
 • Helppo tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  Helppo tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin
 • Tehokas vahvistin tarjoaa mahtavan äänenvoimakkuuden ja dynamiikan

  Tehokkaan vahvistimen ja neljän huippumuuntimen ansiosta äänenvoimakkuus ja dynamiikka ovat mahtavia. Tässä ainutlaatuisessa tuotteessa on räätälöidyt bassokaiuttimet, joiden korkea tehokerroin tuottaa dynaamisen ja vaikuttavan äänen kaikilla kuunteluvoimakkuuksilla. Musiikki on elävää, dynaamista ja nautittavaa kaikissa olosuhteissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita