PicoPix

Taskuprojektori

  DLP

  PicoPix

  Taskuprojektori

  Projisoi elämäsi

  Tämän pienen ja kevyen taskuprojektorin voi liittää monenlaisiin laitteisiin ja sillä voi näyttää digitaalista sisältöä SD-kortilta tai USB-muistitikulta. Integroidun mediasoittimen ansiosta tämä PicoPix on riippumaton muista kannettavista laitteista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PicoPix Taskuprojektori

55 lumenia, ja MP4-soitin PPX2450/EU Etsi samanlaisia tuotteita

Projisoi elämäsi

 • Projisoi kuvat ja videot jopa 305 cm:n (120") koossa

  Nauti ennennäkemättömän suuresta kuvasta missä vain. Ota PicoPix mukaan, ja voit pystyttää oman kotiteatterin minne haluat.

 • Toista videoita suoraan SD-kortilta tai USB-muistitikulta

  Integroitu MP4-soitin tukee kaikkia yleisiä video- ja äänitiedostoja. Siksi PicoPix-taskuprojektori toimii itsenäisesti ilman muita laitteita. Sisältö haetaan sisäisestä 2 Gt:n muistista, USB-muistitikulta tai muistikortilta.

 • Sisäisellä akulla jopa 2 tunnin käyttöaika

  PicoPixin kiinteä uudelleenladattava akku kestää pitkään. Yhdellä latauksella voi katsella elokuvia, valokuvia tai kuunnella musiikkia jopa 2 tuntia. Siksi PicoPix on ihanteellinen matkakumppani.

 • LED-tekniikalla loistavat värit ja terävä kontrasti

  Jaa kuvasi ja videosi läheistesi kanssa laadusta tinkimättä. PicoPix-taskuprojektorin korkealaatuisen LED-tekniikan ansiosta kuvien ja videoiden värit hehkuvat ja kontrasti sykähdyttää.

 • Laadukkaalla kaiuttimella upea ääni

  Korkealuokkainen äänentoisto videoihin ja musiikille. Kiinteä 1 watin kaiutin toistaa ääntä laadukkaasti, ja äänenvoimakkuuden säätäminen on helppoa.

 • Useita liitäntöjä kaikille yleisille laitteille

  PicoPix-taskuprojektorissa on useita liitäntöjä laitteille. Käytössäsi on USB-, HDMI-, VGA-, komponentti- ja komposiittiliitäntä, SD-/SDHC-korttipaikka ja 3,5 mm:n äänilähtö - rajoittamattomasti viihdettä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita