Soitin urheilullisille

  Soitin urheilullisille

  Suunniteltu liikkuvalle käyttäjälle

  Vapaaseen liikkumiseen suunnitellulla 3 Gt:n* PSA610-soittimella voit urheillessa nauttia jopa 1 500:sta suosikkikappaleestasi. Iskut vaimentavan muotoilun ansiosta voit nauttia lempimusiikistasi kovimmankin treenin aikana. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Suunniteltu liikkuvalle käyttäjälle

 • Kiinteä puhuva sekuntikello

  Käynnistä kiinteä puhuva sekuntikello -toiminto kätevästi soittimen vasemmassa ylänurkassa sijaitsevalla painikkeella. Kuulet kuulokkeistasi, kun sekuntikello ilmoittaa kuluneen juoksuajan. Sinun ei tarvitse vilkaistakaan soitintasi. Puhuvaa sekuntikelloa voi käyttää sekä musiikin toiston aikana että silloin, kun et kuuntele musiikkia.

 • Intuitiivinen musiikin säätö sokkopainikkeella

  Nauti treenistä ja kuuntele samalla musiikkia käyttämällä vaivatonta sokkopainiketta. Sokkopainikkeella voit käyttää soittimen useita eri toimintoja kätevästi ja helposti samalla kun harrastat liikuntaa. Sokkopainike toimii nimensä veroisesti: painamalla painikkeen kohoumalla merkittyjä kohtia voit säätää musiikkia ja radiota haluamallasi tavalla.

 • Iskunkestävä muotoilu

  Nauti vaivattomasta treenistä pelkäämättä soittimesi vahingoittumista. Kompaktit soittimemme sopivat erinomaisesti urheiluun iskuja vaimentavan muotoilunsa ansiosta. Pienestä koostaan huolimatta soittimeen mahtuu tarpeeksi treeniäsi piristävää musiikkia. Soittimen muodon ja materiaalin lisäksi lisäpiristeenä toimivat mikrokiintolevyn kotelo ja tekniikka. Soittimet takaavatkin häiriöttömän ja keskeytymättömän toiston kovimmankin treenin aikana.

 • ShockLock takaa 100 % häiriöttömän toiston

  Nauti täysin häiriöttömästä musiikista liikkuessasi ja jopa kovimmankin treenin aikana. Sinun ei tarvitse pelätä HDD-soittimesi kiintolevyn vahingoittuvan. Valitse vain treenimusiikkisi, paina HDD-soittimen Hold-painiketta ja valitse ShockLock-tila. Valittu musiikki ladataan automaattisesti HDD-soittimen puskurimuistiin. Kiintolevy on lukittu nyt ShockLock-tilaan, joka suojaa sitä iskuilta ja tärinältä. Nauti treenistä ilman häiriöitä.

 • SuperScroll™-selauksella kappaleet löytyvät nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit käydä soittolistan kappaleet läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kappaleeseen nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta hieman kovemmin.

 • PlaysForSure* (vain Windows XP:ssä)

  GoGear-laitetta on hauska ja helppo käyttää, koska se on PlaysForSure-ohjelman ansiosta yhteensopiva Windows Media Player 10 -soittimen ja Windows XP -käyttöjärjestelmän kanssa. Windows Media Playerin avulla digitaalisessa GoGear-soittimessa ja tietokoneella olevan musiikin hallinta ja automaattinen synkronointi käy todella kätevästi. Käytössäsi on myös valikoimaltaan markkinoiden laajin verkkokauppa, josta löydät paljon PlaysForSure-tuotteita. PlaysForSure-logo takaa, että kaikki ostamasi musiikki soi virheettömästi GoGear-soittimessasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • PlaysForSure, Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita