TV-kamera

  TV-kamera

  Käytä Skypeä™ televisiossasi

  Voit jakaa kokemuksia läheistesi kanssa, olivatpa he missä hyvänsä. Television Skypen™ avulla voit soittaa ilmaisia ääni- ja näköpuheluita olohuoneestasi. Voidaksesi soittaa puheluita sinun tarvitsee vain liittää tämä laadukas kamera Philips Smart LED -televisioosi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Käytä Skypeä™ televisiossasi

Soita ääni- ja näköpuheluita olohuoneestasi

 • Puhu kasvotusten ilmaisten näköpuheluiden avulla

  Soita Skype-näköpuheluita Philips Smart TV:llä. Liitä kamera television USB-liitäntään ja avaa internetyhteys televisiossasi. Yksinkertaisia kuvaruutuohjeita noudattamalla voit jutella kasvotusten perheen ja kaverien kanssa suorien näköpuheluiden kautta.

 • Soita puhelimiin kaikkialle maailmaan edullisesti

  Skypessä voi soittaa ilmaisia puheluita - mutta tiesitkö, että voit soittaa television kautta puhelimiin kaikkialle maailmaan ja vieläpä edullisesti? Tämän Philipsin TV-kameran 2 integroitua mikrofonia tuottaa erittäin laadukkaan äänen.

 • Puhu useiden henkilöiden kanssa saman puhelun aikana televisiostasi

  Voit keskustella myös useamman Skypeä käyttävän kaverin kanssa kerralla - ja ilmaiseksi.

 • Soita näköpuheluita laadukkaalla TV-kameralla

  Laadukas Philipsin TV-kamera kaikille Philips Smart TV Premium -televisioille tuottaa erinomaisen kuvan. Nauti loistavan yksityiskohtaisesta kuvasta näköpuheluissa laajakuvatelevisiossasi.

 • Selkeä kuva istumapaikasta riippumatta ja 3-kertainen digitaalinen zoomaus

  Voit säätää 3-kertaista digitaalista zoomausta mielesi mukaan istuitpa sitten miten kaukana televisiosta hyvänsä. Voit lisäksi säätää näkymää kallistamalla ja panoroimalla silloinkin, kun televisiosi on huoneen nurkassa tai muualla kuin suoraan sohvan edessä.

 • Selkeä puhe etäisyydestä ja tilasta riippumatta

  Tämä kamera hyödyntää kaiunvaimennustekniikkaa. Sen ansiosta integroitujen mikrofonien keräämät kaiut vaimenevat ja Skype-puheluissa ääni on selkeämpi. Voit nauttia laadukkaasta äänentoistosta.

 • Voidaan kiinnittää kaikkiin Philips Smart TV Premium -televisioihin

  Kameran kiinnike on nopea asentaa ja se on yhteensopiva kaikkien Skype-sertifioitujen Philips Smart LED -televisioiden kanssa. Liitä kamera television USB-liitäntään ja Skype-puhelut ovat muutaman helpon vaiheen päässä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • EI HÄTÄPUHELUJA SKYPELLÄ - Skype ei korvaa puhelinta, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.
 • Ilmaisten Skype™-puheluiden soittamista varten televisiossa on oltava internetyhteys.
 • Zoomaus-, panorointi- ja kallistustoiminnot saatavana vain Euroopassa ja Venäjällä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita