1
Ääni & video

Active 3D -lasit

  Active 3D -lasit

  3D Max -kotiteatterielämys

  Koe 3D-elokuvat, -pelit ja -urheilulähetykset aivan uudella tavalla 3D Max -lasien avulla. Philipsin uusin Active 3D -tekniikka luo Full HD 3D -elämyksen. Koe upea kolmiulotteinen tarkkuus ja hyppää tapahtumien keskipisteeseen! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

3D Max -kotiteatterielämys

Koe 3D-elokuvat, -pelit ja -urheilulähetykset aivan uudella tavalla 3D Max -lasien avulla. Philipsin uusin Active 3D -tekniikka luo Full HD 3D -elämyksen. Koe upea kolmiulotteinen tarkkuus ja hyppää tapahtumien keskipisteeseen! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

3D Max -kotiteatterielämys

Full HD 3D - uppoudu katseluun

 • Active 3D Max -tekniikka luo Full HD 3D -elämyksen

  Active 3D Max -tekniikka luo Full HD 3D -elämyksen

  Lumoudu 3D-elokuvista olohuoneessasi 3D Max -lasien avulla. Nauti syvyydestä ja upeasta Full HD -tarkkuudesta erittäin nopean näytön ja Active-suljinlasien ansiosta. 3D Max -laseilla ja -televisiolla voit aloittaa 3D-televisiosta nauttimisen.

 • Ainutlaatuinen 3D Max koko ruudun kaksinpelitila

  Ainutlaatuinen 3D Max koko ruudun kaksinpelitila

  Näillä Active 3D Max -laseilla saat televisiostasi elämyksellisen kaksinpelin kokonaisella näytöllä. 2D-kaksinpeleissä pelaajat yleensä näkevät pelinsä vain puolelta näytöltä. 3D-tekniikan ansiosta molemmat voivat nauttia pelistä koko ruudulta samanaikaisesti napsauttamalla laseissa olevaan painiketta.

 • Nauti 3D:stä Philips 3D Max- ja Full HD 3D ready -televisioilla

  Active 3D -lasit luovat Full HD 3D -kokemuksen sekä 3D Max -televisioihin että aiempiin Full HD 3D Ready -televisioihin.

 • Joustava ja kevyt muotoilu takaa mukavuuden

  Kevyiden ja taipuisien materiaalien ansiosta lasit tuntuvat niin mukavilta, että unohdat käyttäväsi niitä.

 • Linssien peitto on ihanteellinen myös silmälasien käyttäjillä

  Suuret linssit ja kaareva muoto istuvat useimmille kasvoille, myös silmälasien käyttäjille. Kehysten yläreunassa on kiinnityskohta, jolla Easy 3D -lasit saa tukevasti kiinni omiin silmälaseihin.

 • Ladattavat Active 3D -lasit

  Näihin 3D-laseihin sinun ei tarvitse enää vaihtaa paristoja eikä huolehtia niiden hävityksestä. Voit ladata lasisi USB-liitännän kautta, joten sinun ei enää tarvitse huolehtia 3D-elämyksen ennenaikaisesta loppumisesta.

 • Suurikontrastiset 3D-aktiivilasit parhaaseen 3D-elämykseen

  Tavalliset 3D-aktiivilasit, joissa on polarisoivat suodattimet, ovat jonkin verran tummat silloinkin, kun valo kulkee niiden lävitse. Nämä suurikontrastiset linssit parantavat 3D-kokemusta entisestään.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Varoitus:
 • Jos sinulla tai perheenjäsenilläsi on ollut epileptisiä tai valonarkuuteen liittyviä kohtauksia, keskustele lääkärin kanssa, ennen kuin altistut vilkkuville valonlähteille, nopeille kuvasarjoille tai 3D-kuvalle.
 • Jos haluat välttää epämukavaa oloa, kuten huimausta, päänsärkyä tai poissaolevuutta, älä katso 3D-kuvaa pitkään yhtäjaksoisesti. Jos tunnet huonovointisuutta, lopeta 3D-kuvan katselu äläkä aloita heti mitään mahdollisesti vaarallisia toimia, ennen kuin oireet loppuvat.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • Älä käytä 3D-laseja muihin tarkoituksiin kuin 3D TV:n katseluun.
 • TUKEHTUMISVAARA - Älä anna alle 3-vuotiaiden lasten leikkiä 3D-laseilla, he saattavat tukehtua akkulokeron kanteen tai akkuun.
 • 3D Max -kaksinpeliä tukevat vain seuraavat 3D Max -televisiot: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita