Irrotettava langaton kaiutinjalusta

  Irrotettava langaton kaiutinjalusta

  Vaikuttavia ääniratkaisuja

  Muhkea ääni minimalistisesta kotelosta. Tumma krominvärinen langaton kaiutinjalusta sopii saumattomasti yhteen irrotettavan 8600-sarjan kaiuttimen kanssa. Yhdessä ne luovat vaikuttavamman äänen missä päin huonetta tahansa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Irrotettava langaton kaiutinjalusta

Philipsin televisioille PTA860/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Vaikuttavia ääniratkaisuja

Upea ääni

 • Tumma krominvärinen alumiinijalusta on ajattoman tyylikäs

  Tee vaikutus televisiollasi. Aito metalli on laadun merkki, joten suunnittelijamme valitsivat jalustaan tyylikästä tummaa kromia, joka täydentää televisiosi sen arvolle sopivalla tavalla.

 • Laajenna äänijärjestelmääsi: 20 kaiutinta, 70 wattia

  Täydennä 8600-sarjasi kaiutinjalustoilla ja anna tilaäänen viedä mukanaan. Kaksi television takana olevaa kaiutinta, vasemman ja oikean irrotettavan kaiuttimen 16 mikroelementtiä ja kaksi jalustalle asetettavaa keskialueen kaiutinta tuottavat uskomattoman todenmukaisen ja laajan äänimaailman.

 • Sijoita kaiutin mihin tahansa huoneessa

  Sijoita kaiuttimet juuri haluamaasi paikkaan. Jalustinten avulla voit toistaa laadukasta ääntä langattomasti televisiostasi ja nauttia mukaansatempaavasta äänielämyksestä missä tahansa huoneessa.

 • Moderni muotoilu täydentää nykyaikaisen sisustuksen

  Suunnittelussa on otettu huomioon nykyaikaisen sisustuksen vaatimukset. Ansaitset television, joka näyttää upealta silloinkin, kun virta on katkaistu.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita