Pronto

Langaton jatke

  Wi-Fi

  Pronto

  Langaton jatke

  Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

  Pienikokoisessa langattomassa jatkeessa on neljä itsenäistä IR-lähtöä. Se toimii kotelosta käsin, joten Pronto on helppo liittää kotiverkkoon. Yhteen järjestelmään voi liittää jopa 16 jatketta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

 • Toistimien käyttö ei rajoita kantamaa

  WiFi-vakiotoistimia tai yhteyspisteitä voi käyttää laajentamaan Pronton kantamaa. Niiden avulla taataan helppo ja kustannustehokas täysi kattavuus asunnon koosta riippumatta.

 • Tehokkaammat yhteydet: osoitettava infrapunaportit

  Osoitettavat infrapunaportit mahdollistavat samankaltaisten laitteiden itsenäisen ohjaamisen (samalla jatkeella). Tällainen tilanne on yleensä silloin, kun useat sovittimet jakavat sisältöä ympäri taloa. Jokaiselle laitteelle on määritetty oma infrapunaportti. Laite vastaanottaa vain ne infrapunakoodit, jotka on tarkoitettu sille. Ilman osoitettavia infrapunaportteja jokainen laite vastaanottaa kaikki lähetetyt infrapunakoodit.

 • Langallinen ja/tai langaton verkko-ohjaus

  Jatketta voi käyttää tilanteen mukaan joko langallisena Ethernet-yhteyden tai langattomana WiFi-yhteyden kautta. Langallinen yhteys on äärimmäisen luotettava ja langaton puolestaan joustava.

 • Ainutlaatuinen Pronto-protokolla tarjoaa luokkansa parhaan ohjauksen

  Pronto-järjestelmä käyttää WiFi-vakioyhteyttä, mutta lisäksi siinä on älykäs protokolla, joka takaa infrapunakoodien ja makrojen luotettavan ja oikea-aikaisen toteutuksen.

 • Älykäs palaute antaa tietoja järjestelmästä välittömästi

  Älykäs 2-suuntainen Pronto-protokolla säätelee käskyjä, jotka Pronto-ohjauspaneeli lähettää jatkeisiin. Jokainen jatke vahvistaa käskyt ja käyttäjä saa tiedon, jos käskyä ei pysty toteuttamaan.

 • Lähettää infrapunakoodeja 1 MHz:iin asti

  Tehokas infrapunapiiri pystyy lähettämään lähes kaikkia infrapunakoodeja. Monet kaukosäädinjärjestelmät käyttävät vain 125 kHz:n taajuutta, mutta Pronto-jatkeet voivat lähettää infrapunataajuuksia 1 MHz:iin asti.

 • Käyttövalmis itsenäinen tila mahdollistaa käytön aloittamisen heti

  Jatke on käyttövalmis, eikä vaadi erityisiä asetuksia. Jos halutaan käyttää salausta tai kiinteää IP:tä, sisäistä Web-selainta voi käyttää tietokoneen tai kannettavan tietokoneen avulla.

 • Pienikokoinen pöytäkotelo

  Pienikokoinen ja kevyt kotelo mahtuu minne vain, ja se on helppo piilottaa laitteiden taakse.

 • Älykäs palautetoiminto helppoon vianmääritykseen

  Värilliset LED-valot antavat tietoja järjestelmästä, kuten Ethernet- ja WiFi-liitännästä, varaustilasta, tai infrapuna-, RS232- tai relekomentojen käytöstä (vain RFX9600). Myös virheet näytetään, joten käyttäjän on helppo paikallistaa ongelmat tarvittaessa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita