Pronto

Sarjajatke

  Pronto

  Sarjajatke

  Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

  Kehittynyt RFX9600-sarjajatke on 48 cm (19") standardikokoisessa rackmount-kotelossa. Laitteessa on 4 itsenäistä IR-porttia, 4 RS232-porttia, 4 relelähtöä sekä power sensing -toiminto.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

 • Langallinen verkko-ohjaus CAT5-vakiojohdon avulla

  Jatke on liitetty verkkoon RJ-45 Ethernet -vakioportin kautta.

 • Tehokkaammat yhteydet: osoitettava infrapunaportit

  Osoitettavat infrapunaportit mahdollistavat samankaltaisten laitteiden itsenäisen ohjaamisen (samalla jatkeella). Tällainen tilanne on yleensä silloin, kun useat sovittimet jakavat sisältöä ympäri taloa. Jokaiselle laitteelle on määritetty oma infrapunaportti. Laite vastaanottaa vain ne infrapunakoodit, jotka on tarkoitettu sille. Ilman osoitettavia infrapunaportteja jokainen laite vastaanottaa kaikki lähetetyt infrapunakoodit.

 • Tehokkaammat yhteydet: RS232-sarjaliittymä

  RS232 (tunnetaan myös sarjatietoliikenteenä) on suojatumpi ohjausmekanismi kuin perinteinen infrapunaohjaus. Jatkeen 4 sarjaporttia mahdollistavat neljän sarjaliittymää käyttävän laitteen ohjaamisen ohjauspaneelin avulla. Tällaisia laitteita ovat mm. AV-vastaanottimet, projektorit, DVD-laitteet sekä valaistusjärjestelmät.

 • Tehokkaammat yhteydet: sulkemisliitännät

  Sulkemisliitäntöjä käytetään yleensä ohjaamaan moottoroituja laitteita, kuten valkokankaita ja verhoja, joilla ei ole muuta käyttöliittymää. Jatkeessa on 4 sulkemisliitäntää, joita voi avata ja sulkea ohjauspaneelilla. Neljää moottoroitua laitetta voi siis ohjata erikseen.

 • Tehokkaammat yhteydet: tulotunnistimet

  Tunnistimet havaitsevat, onko laitteessa virta. Valinnaiset virta-, video- tai audiotunnistimet tuottavat sopivan tulojännitteen ja määrittävät, onko laitteessa virta. Nämä tunnistimet on liitettävä tulotunnistimeen. Tulotunnistimen tilaa voi käyttää ehdollisessa makrossa varmistamaan, että laitteen virta on päällä tai pois päältä tarvittaessa.

 • Ainutlaatuinen Pronto-protokolla tarjoaa luokkansa parhaan ohjauksen

  Pronto-järjestelmä käyttää WiFi-vakioyhteyttä, mutta lisäksi siinä on älykäs protokolla, joka takaa infrapunakoodien ja makrojen luotettavan ja oikea-aikaisen toteutuksen.

 • Älykäs palaute antaa tietoja järjestelmästä välittömästi

  Älykäs 2-suuntainen Pronto-protokolla säätelee käskyjä, jotka Pronto-ohjauspaneeli lähettää jatkeisiin. Jokainen jatke vahvistaa käskyt ja käyttäjä saa tiedon, jos käskyä ei pysty toteuttamaan.

 • Lähettää infrapunakoodeja 1 MHz:iin asti

  Tehokas infrapunapiiri pystyy lähettämään lähes kaikkia infrapunakoodeja. Monet kaukosäädinjärjestelmät käyttävät vain 125 kHz:n taajuutta, mutta Pronto-jatkeet voivat lähettää infrapunataajuuksia 1 MHz:iin asti.

 • 48 cm (19") vakio-rackmount-kotelo

  Jatke sopii täydellisesti 48 cm (19") rackmount-koteloon, jolloin asennus on helppoa ja ammattimaista. Jatkeen mukana toimitetaan kaikki tarvittavat kiinnitysmateriaalit.

 • DHCP ja kiinteä IP ovat tuettuja joustavassa verkkomäärityksessä

  Sekä DHCP- että kiinteä IP -määritykset ovat tuettuja. DHCP on helppo määrittää, mutta verkko on vakaampi kiinteän IP -osoitteen avulla.

 • Älykäs palautetoiminto helppoon vianmääritykseen

  Värilliset LED-valot antavat tietoja järjestelmästä, kuten Ethernet- ja WiFi-liitännästä, varaustilasta, tai infrapuna-, RS232- tai relekomentojen käytöstä (vain RFX9600). Myös virheet näytetään, joten käyttäjän on helppo paikallistaa ongelmat tarvittaessa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita