MP4-soitin

  MP4-soitin

  Loistava äänenlaatu

  GoGear Connect hämmästyttää erinomaisella äänenlaadulla FullSoundin ja ääntä eristävien kuulokkeiden ansiosta. Voit nauttia nopeasta laajakaistayhteydestä, 3,2 tuuman kosketusnäytöstä sekä rajoittamattomasta määrästä pelejä ja sisältöä Android Marketin välityksellä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

Internetillä kätesi ulottuvilla

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni on edistynyttä äänitekniikkaa, joka analysoi suoraan elokuvan tai videon ääniraidan jokaisen äänilähteen ja luo uudelleen luonnollisen äänimaiseman, jonka äänielementit on paikannettu yksitellen ja tarkasti. Käsitellyt äänielementit ohjataan sitten suoraan kumpaankin kuulokkeeseen. Elokuvien Surround-ääni luo luonnollisen akustisen tilan ääniraidan sisällön mukaisesti. Tulos vie kuulijan suoraan toiminnan keskipisteeseen - kuten elokuvan äänisuunnittelijan tarkoitus olikin.

 • Hae tuhansia sovelluksia ja pelejä Android Marketista

  Hae tuhansia sovelluksia ja pelejä Android Marketista

  Nauti Android Marketin hienoista sovelluksista. Napsauttamalla kuvaketta GoGearissa voit muodostaa Android Marketiin Wi-Fi-yhteyden ja etsiä luotettavien kolmansien osapuolten sovelluksia. Lataa pelejä, työkaluja ja e-kirjoja tai sovelluksia GoGeariin maksutta tai pienestä maksusta. Selkeässä, helppokäyttöisessä käyttöliittymässä voit selata sovelluksia, joita voit lajitella luokituksen, luokan tai suosion mukaan. Lataa sovellukset suoraan GoGeariisi ja käytä niitä heti. GoGear tekee elämästä todella hauskan matkan.

 • Sijaintitietoja GPS- ja Google Maps -palveluista

  Sijaintitietoja GPS- ja Google Maps -palveluista

  GoGear sisältää GPS (Global Positioning System) -tekniikkaa ja Google Maps -palvelun, joten tiedät aina, missä olet. Ota GPS käyttöön, liitä soitin internetiin ja avaa Google Maps -palvelu, josta saat yksityiskohtaiset ohjeet määränpäähän. Halutessasi voit käydä Google Mapsissa mainituissa läheisissä ravintoloissa ja ostoskeskuksissa. GoGear tekee matkailusta erityisen mukavaa.

 • Philips Songbird: helppo ohjelma sisällön etsimiseen, toistamiseen, synkronointiin

  Philips Songbird: helppo ohjelma sisällön etsimiseen, toistamiseen, synkronointiin

  Helppokäyttöinen Philips Songbird -ohjelma toimitetaan GoGear-soittimen mukana. Sillä voit etsiä ja toistaa kaikkia mediatiedostoja ja synkronoida tiedostot saumattomasti Philips GoGearin kanssa. Sen intuitiivisilla ja tehokkailla musiikinhallintatoiminnoilla voit tutustua uusiin artisteihin ja musiikkityyleihin suoraan ohjelmassa musiikki- ja mediakaupoissa, -palveluissa ja -sivustoissa. Toista oman kirjastosi sisältöä ja mediatiedostoja internetistä ja synkronoi kaikki saumattomasti tietokoneesta Philips GoGeariin.

 • Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävillä kuulokkeilla kuulet musiikin yksityiskohdat entistä tarkemmin tavallisia kuulokkeita pienemmällä äänenvoimakkuudella. Ääntä eristävien kuulokkeiden muotoilu mukailee korvakäytävän anatomiaa, ja kuulokkeen akustinen kulmasäätö takaa täydellisen istuvuuden, mikä hiljentää taustahälyn ja ohjaa äänen suoraan korviin. Keskitason äänenvoimakkuudellakin erotat musiikin yksityiskohdat ympäristön äänten häiritsemättä. Voit valita kolmesta erikokoisesta korvatyynystä, jotta kuuloke istuu aina tiiviisti

 • microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  Pieni on kaunista, kun kyseessä ovat kannettavat laitteet, mutta muistikapasiteetin kanssa on toisin. GoGear-soittimessa yhdistyvät molemmat, koska siihen voi asettaa microSD-muistikortin. MicroSD-kortti näkyy toisena siirrettävänä levynä, kun soitin liitetään tietokoneeseen tiedostonsiirtoa varten. Lataa haluamasi sisältö kortille ja aseta se soittimeen. Voit ostaa 32 Gt:n muistikortin, joka laajentaa GoGearin muistikapasiteettia, joten viihdettä riittää taatusti joka lähtöön.

 • Selaa kirjastoa helposti innovatiivisessa käyttöliittymässä

  GoGear Musella selaat musiikkia todella helposti. Intuitiivinen, kehittynyt ohjelmisto näyttää kokoelmasi, josta voit valita haluamasi selaamatta yksittäisiä kansioita ja tiedostoja. Käyttöliittymässä on kolme saraketta: esittäjät, albumit ja kappaleet, joten valinta käy helposti ja selkeästi. Nyt voit todella keskittyä nauttimaan suosikeistasi niiden etsimisen sijasta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita