Cloud-näyttöteline

  Cloud-näyttöteline

  Yksinkertainen, turvallinen ja ympäristöystävällinen

  Virtaviivaista IT-tehtäviä tällä valmiilla all-in-one-ratkaisulla. Joustavan ratkaisun voi integroida Citrix-ympäristöön ja yhdistää olemassa olevaan näyttöön. Joustava, helposti hallittava ja erittäin turvallinen ratkaisu on järkevin valinta IT-tarpeisiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Cloud-näyttöteline

19–29 tuuman (48–73 cm) näytöille, Korkeussäätö, Citrix-ympäristön tuki SB4B1927CB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Yksinkertainen, turvallinen ja ympäristöystävällinen

 • Parempi ergonomia SmartErgoBasen avulla

  Parempi ergonomia SmartErgoBasen avulla

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Yksinkertainen VDI-all-in-one

  Yksinkertainen VDI-all-in-one

  IT-organisaatioissa työntekijät tarvitsevat selkeät ja luotettavat tietojärjestelmäratkaisut ja samalla on varmistettava laitteiden teho, tietojen käyttö ja tietoturva ja vähennettävä kustannuksia. Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -ratkaisu vastaa haasteeseen. Sen avulla IT-osastot voivat ylläpitää kaikkia tietoja ja ohjelmistoja keskitetysti palvelimilla ja tarjota käyttäjille helpot all-in-one-asiakaspäätteet. Ratkaisu vapauttaa tilaa työpöydältä, ja kaikkea tietoa käsitellään suojatun palvelinyhteyden kautta. Keskitetty ratkaisu madaltaa merkittävästi työpisteiden laite- ja ohjelmistokustannuksia.

 • Citrix-yhteensopiva ja saumaton integraatio

  Citrix-yhteensopiva ja saumaton integraatio

  Philipsin Citrix-yhteenopivat Cloud-laitteet tukevat High Definition Experience (HDX) -tekniikkaa, jonka avulla organisaatiot voivat yhdistää järjestelmänsä saumattomasti Citrixin Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -ympäristöön. Citrixin avulla organisaatiot voivat tarjota Windows-sovelluksia ja -työasemia helposti virtualisoitavina ja siirrettävinä on-demand-palveluina. Ratkaisu vastaa sekä IT-osaston että yksittäisten käyttäjien mobiili-, tietoturva- ja suorituskykytarpeisiin.

 • SmartConnect-työasemapäätteissä on erinomainen laajennettavuus

  SmartConnect-työasemapäätteissä on laajat liitäntäominaisuudet, kuten DVI out -liitäntä näytön laajentamista varten, mikrofoni- ja ääniliitännät verkkokonferensseja varten sekä USB- ja LAN-liitännät. Monipuolisten ominaisuuksien vuoksi päätteet on helppo kytkeä olemassa olevaan työympäristöön.

 • All-in-one-työasemapääte on energiatehokas valinta

  Energian hinta on jatkuvasti nousussa, ja yritysten IT-budjetit ovat rajalliset. Moni organisaatio etsiikin keinoja vähentää energiakustannuksia. All-in-one-työasemapäätteiden sähkönkulutus on merkittävästi tavallista työasemaa pienempi, ja niiden avulla organisaatiot voivat pienentää ympäristövaikutuksia ja suunnata kustannussäästöt järjestelmien kehittämiseen.

 • Ympäristöystävällinen ratkaisu

  "Philips on sitoutunut käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja koko näyttövalikoimassaan. Runkojen muoviosat, alustojen metalliosat ja pakkausmateriaalit valmistetaan 100 % kierrätettävistä materiaaleista. Tietyissä malleissa jopa 65 % valmistusmateriaalista on kuluttajien kierrättämää muovia. RoHS-standardien tiukka noudattaminen takaa tuntuvia vähennyksiä myrkyllisten aineiden (kuten lyijy) käytössä, tai niitä ei ole lainkaan. CCFL-taustavalaistujen näyttöjen elohopeapitoisuutta on tuntuvasti vähennetty ja LED-taustavalaistut näytöt ovat elohopeattomia. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.asimpleswitch.com/global/.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Pakkaus ei sisällä näyttöä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita