Cloud-näyttöteline

  Cloud-näyttöteline

  Yksinkertainen, turvallinen ja ympäristöystävällinen

  Virtaviivaista IT-prosesseja tällä valmiilla all-in-one-ratkaisulla. Joustavan ratkaisun voi integroida VMware-ympäristöön ja yhdistää olemassa olevaan näyttöön. Joustava, helposti hallittava ja erittäin turvallinen ratkaisu on järkevin valinta IT-tarpeisiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Cloud-näyttöteline

19–29 tuuman (48–73 cm) näytöille, Korkeussäätö, VMware-tuki SB4B1927VB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Yksinkertainen, turvallinen ja ympäristöystävällinen

 • Parempi ergonomia SmartErgoBasen avulla

  Parempi ergonomia SmartErgoBasen avulla

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Yksinkertainen VDI-all-in-one

  Yksinkertainen VDI-all-in-one

  IT-organisaatioissa työntekijät tarvitsevat selkeät ja luotettavat tietojärjestelmäratkaisut ja samalla on varmistettava laitteiden teho, tietojen käyttö ja tietoturva ja vähennettävä kustannuksia. Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -ratkaisu vastaa haasteeseen. Sen avulla IT-osastot voivat ylläpitää kaikkia tietoja ja ohjelmistoja keskitetysti palvelimilla ja tarjota käyttäjille helpot all-in-one-asiakaspäätteet. Ratkaisu vapauttaa tilaa työpöydältä, ja kaikkea tietoa käsitellään suojatun palvelinyhteyden kautta. Keskitetty ratkaisu madaltaa merkittävästi työpisteiden laite- ja ohjelmistokustannuksia.

 • VMware-tuki ja saumaton integraatio

  VMware-tuki ja saumaton integraatio

  Philipsin VMware-yhteensopivissa Cloud-laitteissa käytetään PCoIP (PC over Internet Protocol) -tekniikkaa, joka mahdollistaa saumattoman integraation VMwaren VDI (Virtual Desktop Infrastructure) -ympäristöön. VMwaren kehittyneen virtualisointitekniikan etu on lyömätön luotettavuus ja tietoturva sekä nopea ja helppo asennus.

 • Tehokas Tera2-piirisarja

  Uusi Tera2-piirisarja on erittäin tehokas. Sen suorituskyky on yli viisinkertainen edellisen sukupolven piirisarjaan verrattuna, ja lisäksi virrankulutus on matalampi, kaistanleveyttä tarvitaan aiempaa vähemmän ja tietoturvaa on parannettu.

 • Zero Client SmartConnect -työasemapäätteissä on erinomainen laajennettavuus

  Zero Client SmartConnect -työasemapäätteissä on laajat liitäntäominaisuudet, kuten DVI out -liitäntä näytön laajentamista varten, mikrofoni- ja ääniliitännät verkkokonferensseja varten sekä USB- ja LAN-liitännät. Monipuolisten ominaisuuksien vuoksi päätteet on helppo kytkeä olemassa olevaan työympäristöön.

 • Zero Client All-in-One -työasemapääte on energiatehokas valinta

  Energian hinta on jatkuvasti nousussa, ja yritysten IT-budjetit ovat rajalliset. Moni organisaatio etsiikin keinoja vähentää energiakustannuksia. Zero Client All-in-One -työasemapäätteiden sähkönkulutus on merkittävästi tavallista työasemaa pienempi, ja niiden avulla organisaatiot voivat pienentää ympäristövaikutuksia ja suunnata kustannussäästöt järjestelmien kehittämiseen.

 • Ympäristöystävällinen ratkaisu

  "Philips on sitoutunut käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja koko näyttövalikoimassaan. Runkojen muoviosat, alustojen metalliosat ja pakkausmateriaalit valmistetaan 100 % kierrätettävistä materiaaleista. Tietyissä malleissa jopa 65 % valmistusmateriaalista on kuluttajien kierrättämää muovia. RoHS-standardien tiukka noudattaminen takaa tuntuvia vähennyksiä myrkyllisten aineiden (kuten lyijy) käytössä, tai niitä ei ole lainkaan. CCFL-taustavalaistujen näyttöjen elohopeapitoisuutta on tuntuvasti vähennetty ja LED-taustavalaistut näytöt ovat elohopeattomia. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.asimpleswitch.com/global/.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Pakkaus ei sisällä näyttöä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita