USB-telakointiasema

  USB-telakointiasema

  Yksinkertainen all-in-one

  Tähän kannettavien yleistelakointiasemaan ja näyttötelineeseen on helppo lisätä laitteita. Liitä täysin säädettävissä oleva telakointiteline näyttöön ja liitä kaikki oheislaitteet yleistelakointiasemaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

USB-telakointiasema

19–28 tuuman (48–71 cm) näytöille, Korkeussäätö, USB-yhteys SB4B1928UB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Yksinkertainen all-in-one

näyttöteline ja yleistelakointiasema yhdessä

 • USB-yleistelakointiasema kaikille kannettaville

  USB-yleistelakointiasema kaikille kannettaville

  Philipsin innovatiiviseen yleistelakointiasemaan ja näyttötelineeseen on helppo lisätä mikä tahansa kannettava tietokone. Samalla pääset eroon häiritsevistä johdoista. Telakointiasema sopii erityisesti erittäin ohuille kannettaville, joissa on vain rajoitettu määrä liitäntöjä. Telineen USB-keskittimen, Ethernet-liitännän ja videolähtöjen ansiosta voit siirtää videokuvaa ja ääntä sekä muodostaa internet-yhteyden vaivattomasti yhdellä ainoalla USB-kaapelilla. USB-liitännän ansiosta voit käyttää telakkaa minkä kannettavan tietokoneen kanssa tahansa, eikä telakkaa tarvitse enää vaihtaa uuteen ostaessasi uuden kannettavan.

 • Toista videokuvaa ja ääntä kannettavasta tietokoneesta yhdellä kaapelilla

  Toista videokuvaa ja ääntä kannettavasta tietokoneesta yhdellä kaapelilla

  Laajenna katselunäkymää helposti. Liitä vain yksi USB-kaapeli kannettavasta telakkaan. Näin voit liittää telakkaan useita eri näyttöjä HDMI- ja DisplayPort-liitännöillä ja katsella jopa 4K UHD (3840 x 2160) -tasoista kuvaa. Työskentele tehokkaammin ilman häiritseviä johtoja ja käyttämällä samanaikaisesti useita eri näyttöjä.

 • SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat aina sopivan näytön asennon, mikä vähentää pitkän työpäivän fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Lyhyt matka näytön reunasta pöytään tekee lukemisesta mukavaa

  Lyhyt matka näytön reunasta pöytään tekee lukemisesta mukavaa

  Kehittyneen SmartErgoBase-näyttötelineen ansiosta Philipsin näyttö voidaan laskea lähes pöydän tasolle, jolloin katselukulma voidaan säätää entistä mukavammaksi. Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa täydellisen työskentelymukavuuden, jos käytät silmälaseja työskennellessäsi tietokoneella. Lisäksi eripituiset käyttäjät voivat säätää näytön korkeuden ja katselukulman haluamakseen, mikä vähentää silmien rasittumista ja väsymystä.

 • Teline on yhteensopiva VESA-näyttöjen kanssa – helppo asennus

  Teline on yhteensopiva VESA-näyttöjen kanssa – helppo asennus

  Yhdistä USB-telakointiasema uuteen Philips-näyttöön tai päivitä nykyiset näyttösi. Näyttötelineessä on Philipsin pikakiinnitysjärjestelmä ja teline on yhteensopiva enintään 28 tuumaisten näyttöjen kanssa, jotka tukevat VESA-kiinnitystä (100 x 100 mm:n kiinnitysreiät).

 • Voit telakoida kannettavan tietokoneen näyttöön yhdellä USB 3.0 -kaapelilla

  Voit telakoida kannettavan tietokoneen näyttöön yhdellä USB 3.0 -kaapelilla

  Tämä innovatiivinen, suurikokoinen Philips-näyttö on helppo liittää kannettavaan tietokoneeseen. Soveltuu erityisesti erittäin ohuisiin kannettaviin, joissa on vain rajoitettu määrä liitäntöjä. Näytön USB 3.0 -keskittimen, Ethernet-liitännän ja stereokaiuttimien ansiosta voit siirtää videokuvaa ja ääntä sekä muodostaa internet- ja intranet-yhteydet vaivattomasti yhdellä ainoalla USB-kaapelilla. Helppokäyttöisellä USB 3.0- tai USB 2.0 -liitännällä voit liittää tietokoneeseesi useita erilaisia näyttöjä ilman huolta resoluution säätämisestä tai ylimääräisistä johdoista.

 • Kaikki oheislaitteet, näppäimistö ja hiiri käyttöön keskittimen avulla

  Kaikki oheislaitteet, näppäimistö ja hiiri käyttöön keskittimen avulla

  Philips-näytön USB-keskittimen ansiosta voit liittää näyttöön näppäimistön ja hiiren. Kytke ensin kannettava tietokone näyttöön USB-kaapelilla ja ota sitten käyttöön oheislaitteet, kuten ulkoinen kiintolevy, kamera ja USB-kiintolevy, sekä Full HD -video-, ääni- ja internet-ominaisuudet. Jos haluat, voit luonnollisesti käyttää myös tietokoneen näppäimistöä ja hiirtä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Pakkaus ei sisällä näyttöä
 • Philips-telakointiasema tukee useimpien Asus- ja Acer-merkkisten kannettavien lataamista. Asemaan voidaan telakoida myös Dell-, HP- ja Lenovo-merkkiset kannettavat, mutta näitä ei voi ladata.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita