Pronto

Kotiteatterin ohjauspaneeli

  USB

  Pronto

  Kotiteatterin ohjauspaneeli

  Selkeä ja tehokas

  ProntoPro-ohjauspaneeli korvaa kaikki entiset kaukosäätimet! Ohjelmoitava ja tyylikäs ohjain toimii lähes kaikenmerkkisten AV-laitteiden kanssa. Hyväkontrastinen mustavalkonäyttö on helppolukuinen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Selkeä ja tehokas

 • Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Helppo yhden painalluksen tekniikka mahdollistaa makrojen käyttämisen painikkeella useiden komentojen toteuttamisen. Makro yhdistää useita esiohjelmoituja komentoja yhteen painikkeeseen, joten pääset yhdellä painalluksella käyttämään useita eri toimintoja.

 • Kattava infrapunakoodien tietokanta useimmille laitteille ja merkeille

  Infrapunakoodien tietokannalla tarkoitetaan kaukosäätimen infrapunakoodikirjastoa. Eri signaaleita ei tarvitse tallentaa erikseen kaukosäätimeen ennen laitteiden käyttämistä. Voit valita tietokannasta hallittavien laitteiden infrapunakoodit ja hallita lähes kaikkia tällä hetkellä saatavana olevia audio- ja videojärjestelmiä niiden valmistajasta tai mallista riippumatta.

 • Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

  Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

 • Kauko-ohjaus toimii seinien läpi radiotaajuustekniikan ansiosta

  Mikä tahansa radiotekniikka, joka mahdollistaa komponenttien hallinnan ilman näköyhteyttä, esimerkiksi seinien ja muiden esteiden läpi. Kaukosäätimessä käytetään kahta erityyppistä radiotaajuustoimintoa: komponenttia ja infrapunaa ohjaavaa radiotaajuutta.

 • Lisätoimintoja tulevien ohjelmistopäivitysten mukana

  Voit päivittää laitteen ja lisätä siihen ominaisuuksia lataamalla uusia ohjelmistoja. Liitä laite Internetiin joko suoraan tai tietokoneen kautta ja käynnistä päivitysapuohjelma.

 • Tarkka ja helppolukuinen mustavalkonäyttö

  Tässä tarkassa mustavalkonäytössä on käytetty erikoistekniikkaa, joka tehostaa valaistusta ja kontrastisuhdetta. Perinteisen electrofoil-taustavalaistuksen sijaan on käytetty nestekidenäyttöä, joka valaisee huomattavasti tehokkaammin. Kontrastia on parannettu korvaamalla perinteinen vihreä taustavalo valkoisella. Tuloksena on paljon helppolukuisempi näyttö.

 • Tietokoneohjelmisto oman käyttöliittymän luontiin

  Pakettiin sisältyy tietokoneohjelmisto, jolla voit mukauttaa kaukosäätimesi käyttöliittymän. Voit esimerkiksi luoda omia näyttöjä ja määrittää yksilöllisen ulkoasun. Ohjelmiston asentamisen ja oman käyttöliittymän luomisen jälkeen voit ladata käyttöliittymän kaukosäätimeen RS232- tai USB-yhteyden avulla tai langattomasti.

 • LCD-näytön taustavalo on miellyttävä silmille pimeässä

  Taustavalo helpottaa nestekidenäytön tai numeronäppäimistön käyttöä pimeässä. Tavallisimmat taustavalaisutavat ovat LED-valo ja elektroluminesenssi (EL). LED-valaistun kaukosäätimen valo on yleensä keltainen tai vihreä, ja se palaa kirkkaasti mutta hieman epätasaisesti. EL-paneelin valaistus on puolestaan tasaisen sininen, valkoinen tai vihreä.

 • Asetukset ja koodit säilyvät, vaikka paristot vaihdetaan.

  Kaikki asetukset ja käytetyt koodit tallentuvat säilyvään muistiin, joka ei tarvitse virtaa toimiakseen.

 • Taustavaloa ympäristön valomäärän mukaan säätävä sensori

  Valosensori sytyttää taustavalon automaattisesti ympäristön valotason saavuttaessa ennalta määritetyn tason.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita