Multimediakaiuttimet 2.1

  Multimediakaiuttimet 2.1

  Ylivertainen äänentoisto ja tyyli

  SPA9300-äänentoistojärjestelmän mahtava 100 W:n MPO, Mylar-kaiuttimet ja erillinen 6-tasoinen bassoelementti takaavat syvän äänimaailman. Tyyliä lisää ruostumaton teräskotelo.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ylivertainen äänentoisto ja tyyli

 • Dynamic Bass Boost - syvimmät ja täyteläisimmät bassoäänet

  Dynamic Bass Boost - syvimmät ja täyteläisimmät bassoäänet

  Innovatiivisen tekniikan ansiosta nämä kompaktit kaiuttimet tuottavat uskomattoman syvän ja täyteläisen bassoäänen. Dynamic Bass Boost -toiminto korostaa musiikin bassoääniä kaikilla äänenvoimakkuuden tasoilla – yhdellä painikkeella!

 • Bassotehostustekniikka ja bassoäänen säätö

  Subwooferin ainutlaatuisen muotoilun ansiosta ääni kuuluu syvempänä ja täyteläisempänä. Voit myös säätää bassotason haluamaksesi.

 • 6-tasoinen bassoelementti - lisätehoa bassoon

  Bassoelementin vahvistetut kelat toistavat bassoäänet voimakkaina ja syvinä.

 • Sopii MP3-, CD-, PC- ja TV-kuunteluun

  Voit yhdistää kaiuttimet mihin tahansa laitteeseen. Mahtava tapa hyödyntää multimediaa ja kuunnella MP3-, CD- tai DVD-laitetta tai tietokone- ja TV-ohjelmaa.

 • Ainutlaatuinen MP3-toisto kaukosäätimellä

  Kaukosäätimellä ainutlaatuisen MP3-tulon ansiosta voit kuunnella helposti MP3-soitintasi. Kytke MP3-soittimen äänilähtö kaukosäätimen 3,5 mm:n liittimeen ja nauti.

 • Mylar-materiaalista valmistetut kaiuttimet huippuluokan äänentoistoon

  Kahden diskanttikaiuttimen ainutlaatuinen Mylar-materiaali tehostaa äänentoistoa merkittävästi. Musiikki ja elokuvat kuulostavat juuri siltä kuin pitääkin, kun kaikki korkeat taajuudet toistetaan selvästi ja kirkkaasti.

 • Runko ja teline ruostumatonta terästä – tyyliä ja tehoa

  Kaiuttimien tyylikäs kotelo ja teline on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä pidentää laitteen käyttöikää ja parantaa ulkonäköä. Tyylikäs tapa nauttia mahtavasta äänentoistosta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita