Digitaalinen PhotoFrame, jossa akku

  Bluetooth

  Digitaalinen PhotoFrame, jossa akku

  "..tuossa ovat tätisi ja minä pieninä"

  Kiireessä on helppo unohtaa tärkeät ihmiset. Nyt he pysyvät elämäsi keskipisteessä Philips PhotoFramen avulla. Upean kehyksen 2 tunnin sisäisen ladattavan akun avulla voit katsella kuvia missä ja milloin tahansa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • "..tuossa ovat tätisi ja minä pieninä"

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaalinen PhotoFrame, jossa akku

20, 3 cm (8"), Multimedia, 4:3 kuvasuhde SPH8008/10 Etsi samanlaisia tuotteita

"..tuossa ovat tätisi ja minä pieninä"

PhotoFrame, jossa akku

 • imagen Pro luo terävät, eloisat ja luonnolliset ihonvärit

  Ainutlaatuinen Philips imagen -kuvanparannustekniikka analysoi valokuvat automaattisesti, korjaa niiden värit ja säätää kontrastin sopivaksi. imagen Pro on vielä kehittyneempi kuvanparannustekniikka, jossa yhdistyvät kolme älykkäintä imagen-elementtiä: värien tarkkuus, syvyys ja kontrasti. Näiden lisäksi imagen Pro parantaa ihon värisävyä, terävöittää kuvat ja takaa värinättömän katselukuvan, mikä on still-kuvissa erittäin tärkeää.

 • Kuvasuhde 4:3 takaa täydellisen ja vääristymättömän näytön

  Digitaalinen Philips PhotoFrame -kehys varmistaa, että kuvasi näytetään kuvasuhteessa 4:3 parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

 • Helppokäyttöinen akun telakointiasema

  Tämä akun telakointiasema toimii sekä telineenä että laturina. Täyteen ladattuna kehyksen sisäinen akku takaa 2 tunnin langattoman kuvankatseluelämyksen.

 • PhotoFramen kehyksessä on herkät kosketusohjaimet

  PhotoFramen herkät kosketusohjaimet näkyvät valaistuna käytön aikana, joten voit helposti selata kuvia, videoleikkeitä ja musiikkia. Kuvankatselutilassa voit valita uuden kuvan näytössä näkyvistä pikkukuvista liu'uttamalla sormeasi kehyksen vaakasuoraa kosketusohjainta pitkin.

 • Automaattinen diaesitys USB:ltä tai muistikortilta

  Automaattiset diaesitykset voidaan käynnistää mistä tahansa USB-asemasta tai muistikortista silloin, kun et halua kopioida kuvia PhotoFrameen.

 • Siirrä kuvat matkapuhelimestasi Bluetoothin kautta

  Arvatenkin pidät kuvien ottamisesta matkapuhelimellasi. Nyt voit siirtää kuvat digitaaliseen Philips PhotoFrameen Bluetoothin kautta ilman lisäsovittimia tai -johtoja.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Ympäristöystävällinen Photoframe

  Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä.

 • Näytön automaattinen käynnistys ja sammutus määritettyinä aikoina säästää energiaa

  Ajastin käynnistää ja sammuttaa kuvakehyksen valittuun aikaan, mikä vähentää energiankulutusta ympäristömme eduksi ja alentaa sähkönkulutusta kolmanneksella.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita