Yleiskaukosäädin

  TV all

  Yleiskaukosäädin

  Nopea ja helppo asennus

  Innovatiivinen SimpleSetup takaa, että Philipsin yleiskaukosäätimen asennus on helppoa ja nopeaa. Ergonomisen muotoilun ja suurien painikkeiden ansiosta sitä on helppo käyttää ja sillä voi korvata vanhat, kadonneet ja vioittuneet kaukosäätimet. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nopea ja helppo asennus

 • SimpleSetup on Philipsin ainutlaatuinen ominaisuus

  SimpleSetup on Philipsin ainutlaatuinen ominaisuus

  Asenna yleiskaukosäädin helposti ja nopeasti innovatiivisen SimpleSetup -toiminnon ansiosta. Asennus vaatii vain kolme yksinkertaista vaihetta: 1. Etsi laitteesi tuotekoodi ja lisää se kaukosäätimeen 2. Paina virtapainiketta kunnes laite sammuu 3. Tarkista, toimivatko kaikki painikkeet. Valmis!

 • Sopii jokaisen käteen

  Kaukosäätimen muoto sopii mukavasti käteen, käyttäminen on jouhevaa ja luonnollista – ja säädin on todella tyylikkään näköinenkin!

 • URC-tukipalvelu Internet-sivuston kautta

  Saat kaukosäätimellesi täydellistä tukipalvelua Philips URC -sivustosta, jossa on ilmoitettu kaikkien merkkien kaikki koodit.

 • Kookkaat painikkeet helpottavat käyttöä ja luettavuutta

  Kaukosäätimen kookkaiden painikkeiden tekstiä on helppo lukea. Lisäksi kookkaiden ja muotoiltujen painikkeiden käyttö on helpompaa.

 • Täydellisessä kaukosäätimessä on kaikki tärkeimmät TV:n ohjaustoiminnot

  Kanavien valitseminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen on todella helppoa kaukosäätimen suurten painikkeiden ansiosta. Tämä ohjain korvaa rikkoutuneen tai kadonneen kaukosäätimen.

 • Valmis käytettäväksi Philips-laitteiden kanssa

  Jos käyttäjän laitteet ovat Philips-merkkisiä, yleiskaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida, koska kaikki painikkeet on määritetty valmiiksi Philips-laitteita varten.

 • Toimii yli 1 000 laitteen kanssa

  Täysin yhteensopiva yli 1 000 laitteen kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita