Prestigo

Yleiskaukosäädin

  Prestigo

  Yleiskaukosäädin

  Paljon toimintoja. Vaivattomasti.

  Värilliset kuvakkeet helpottavat selaamista. Ohjaa jopa 8 laitetta, kuten televisiota, DVD-kiintolevytallenninta, videonauhuria ja digisovitinta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Paljon toimintoja. Vaivattomasti.

 • Helppolukuinen 3,6 cm (1,4") LCD-värinäyttö

  3,6 cm (1,4") (96 x 67 pikselin) LCD-värinäytössä sisältö on helppo lukea.

 • Pyörivä kohdistin nopeuttaa valikoiden selaamista

  Kohdistimessa on pyörivä rulla, jonka avulla voi selata asetusvalikoita ja laitteen sivuja sekä myötä- että vastapäivään.

 • TV-, video-, SAT-, DVD-, viritin-, CD-, AMP- ja vastaanotinohjaus

  Tällä kaukosäätimellä kotiteatterin käyttäminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Voit käyttää televisiota, videonauhuria, DVD-videota, viritintä, satelliittivastaanotinta, digisovitinta, CD-soitinta, vahvistinta ja vastaanotinta samalla ohjaimella laitteiden merkistä tai mallista riippumatta.

 • Asennus ilman käyttöopasta

  Toisin kuin tavallisilla yleiskaukosäätimillä, joissa laitemerkin ja laitteen tunnistamiseen tarvitaan 3-numeroinen koodi, tällä ohjaimella laitteen asetusten määrittäminen käy kätevästi laitteen vaiheittaisten ohjeiden ansiosta merkistä riippumatta.

 • Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

  Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

 • Kattava infrapunakoodien tietokanta useimmille laitteille ja merkeille

  Infrapunakoodien tietokannalla tarkoitetaan kaukosäätimen infrapunakoodikirjastoa. Eri signaaleita ei tarvitse tallentaa erikseen kaukosäätimeen ennen laitteiden käyttämistä. Voit valita tietokannasta hallittavien laitteiden infrapunakoodit ja hallita lähes kaikkia tällä hetkellä saatavana olevia audio- ja videojärjestelmiä niiden valmistajasta tai mallista riippumatta.

 • Lisätoimintojen lisääminen ja nimeäminen on helppoa

  Parannettu toimintojen lisääminen ja nimeäminen helpottaa ja nopeuttaa toimintojen lisäämistä. Ei enää puuttuvia toimintoja.

 • Toimintoja, joilla ohjataan useita laitteita yhdellä painikkeella

  Sen sijaan, että kaikkia osia ohjattaisiin erikseen, toimintoperusteinen ohjaus yhdistää yleisimmät tehtävät toiminnoiksi, kuten "Katso elokuvaa" tai "Kuuntele CD-levyä". Kun käyttäjä valitsee elokuvan katsomisen, erillisten laitteiden - esimerkiksi DVD-laitteen, TV:n ja multimediavastaanottimen - yksittäisen ohjaamisen sijaan kaikki elokuvan käynnistämiseen tarvittavat komennot ovat yhdessä painikkeessa: käynnistä TV ja vahvistin, valitse oikea tulo, käynnistä DVD-laite ja aloita toisto.

 • LCD-näytön taustavalo on miellyttävä silmille pimeässä

  Taustavalo helpottaa nestekidenäytön tai numeronäppäimistön käyttöä pimeässä. Tavallisimmat taustavalaisutavat ovat LED-valo ja elektroluminesenssi (EL). LED-valaistun kaukosäätimen valo on yleensä keltainen tai vihreä, ja se palaa kirkkaasti mutta hieman epätasaisesti. EL-paneelin valaistus on puolestaan tasaisen sininen, valkoinen tai vihreä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita