1
Ääni & video

Yleiskaukosäädin

  Yleiskaukosäädin

  Vain tarpeelliset painikkeet

  Nyt voit luopua muista kaukosäätimistä ja korvata ne yhdellä tyylikkäällä säätimellä. SRU 9400 hoitaa kaikki säätimien toiminnot ja on huomattavasti helppokäyttöisempi.

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Vain tarpeelliset painikkeet

Nyt voit luopua muista kaukosäätimistä ja korvata ne yhdellä tyylikkäällä säätimellä. SRU 9400 hoitaa kaikki säätimien toiminnot ja on huomattavasti helppokäyttöisempi.

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Vain tarpeelliset painikkeet

 • Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Helppo yhden painalluksen tekniikka mahdollistaa makrojen käyttämisen painikkeella useiden komentojen toteuttamisen. Makro yhdistää useita esiohjelmoituja komentoja yhteen painikkeeseen, joten pääset yhdellä painalluksella käyttämään useita eri toimintoja.

 • Viiden laitteen kaukosäädin AV-laitteille

  Yleiskaukosäätimen avulla voit ohjelmoida ja käyttää jopa viittä laitetta merkistä riippumatta. Laitteessa on infrapunakoodien tietokanta, joka helpottaa TV:n, TV-videoyhdistelmän, videonauhurin, DVD-laitteiden, satelliitti-, kaapeli- ja digivastaanottimien, vahvistimien ja kotiteatterijärjestelmien asentamista.

 • Kattava infrapunakoodien tietokanta useimmille laitteille ja merkeille

  Infrapunakoodien tietokannalla tarkoitetaan kaukosäätimen infrapunakoodikirjastoa. Eri signaaleita ei tarvitse tallentaa erikseen kaukosäätimeen ennen laitteiden käyttämistä. Voit valita tietokannasta hallittavien laitteiden infrapunakoodit ja hallita lähes kaikkia tällä hetkellä saatavana olevia audio- ja videojärjestelmiä niiden valmistajasta tai mallista riippumatta.

 • Näyttää vain painikkeet, joita tarvitset kosketusnäytössä

  Erikoisvalmisteisen käänteisen jaetun näyttötekniikan ansiosta vain halutun laitteen hallintaan tarvittavat painikkeet valaistaan. Ei enää oikeiden painikkeiden etsimistä!

 • LCD-näytön taustavalo on miellyttävä silmille pimeässä

  Taustavalo helpottaa nestekidenäytön tai numeronäppäimistön käyttöä pimeässä. Tavallisimmat taustavalaisutavat ovat LED-valo ja elektroluminesenssi (EL). LED-valaistun kaukosäätimen valo on yleensä keltainen tai vihreä, ja se palaa kirkkaasti mutta hieman epätasaisesti. EL-paneelin valaistus on puolestaan tasaisen sininen, valkoinen tai vihreä.

 • Valmis käytettäväksi Philips-laitteiden kanssa

  Jos käyttäjän laitteet ovat Philips-merkkisiä, yleiskaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida, koska kaikki painikkeet on määritetty valmiiksi Philips-laitteita varten.

 • Laitemerkkien automaattinen haku

  Uuden kaukosäätimen ottaminen käyttöön on vaivatonta: voit määrittää kaukosäätimen hakemaan automaattisesti laitettasi parhaiten vastaavaa koodia.

 • Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

  Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita