Spotify-monihuonekaiutin

  Spotify-monihuonekaiutin

  Spotify joka huoneessa

  Neljä kaiutinelementtiä ja Spotify Connect tarjoavat autenttisen äänikokemuksen vailla vertaa. Voit kuunnella musiikkia mistä tahansa kaiuttimesta käyttämällä Spotify-sovellusta kätevästi kaukosäätimenä. Laajenna järjestelmää langattomasti mihin tahansa huoneeseen ja jatka kuuntelua siitä mihin jäit vain yhdellä painalluksella. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Spotify-monihuonekaiutin

Spotify Connect, Monihuone, PLAY-painikkeen painaminen riittää SW750M/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Spotify joka huoneessa

 • Helppo ja vaivaton Spotify Connect

  Helppo ja vaivaton Spotify Connect

  Spotify Connect -sovelluksella voi helposti selata, hakea ja soittaa musiikkia kotisi missä tahansa huoneessa kaukosäätimenä toimivan älylaitteen avulla. Voit soittaa Spotify-musiikkia suoraan pilvipalvelusta ja samalla käyttää älylaitetta puheluihin ja videoihin jopa kuuluvuusalueen ulkopuolella musiikkia keskeyttämättä. Näin musiikin kuuntelu kuluttaa myös mahdollisimman vähän älylaitteen akkuvirtaa. Voit käyttää Spotifyn kaikkia ominaisuuksia aivan kuten ennenkin aina valmiista soittolistoista suureen näytteenottotaajuuteen. Nauti uudesta musiikista parhaimmillaan.

 • Kuuntele musiikkia vain yhdestä kaiuttimesta tai kaikista yhtä aikaa

  Kuuntele musiikkia vain yhdestä kaiuttimesta tai kaikista yhtä aikaa

  Monihuonekaiuttimilla voit kuunnella musiikkia yhdessä tai useammassa huoneessa yhtä aikaa. Nauti siis musiikista kaikkialla kotonasi tai vain tietyissä huoneissa. Perheenjäsenille voi myös määrittää omia kaiuttimia, ja kun kaiuttimia hankitaan lisää, ne voidaan yhdistää järjestelmään helposti ja langattomasti.

 • Kuuntele viimeksi kuunneltua Spotify-kappaletta painamalla toistopainiketta

  Kuuntele viimeksi kuunneltua Spotify-kappaletta painamalla toistopainiketta

  Nyt voit kuunnella lempimusiikkiasi lähes keskeytyksettä. Kun painat kaiuttimen toistopainiketta, se jatkaa suoraan edellisen kappaleen toistoa, eikä sinun tarvitse käynnistää sitä erikseen älylaitteen kautta.

 • Paina toistopainiketta ja anna musiikin seurata

  Paina toistopainiketta ja anna musiikin seurata

  Kun painat toistopainiketta, musiikki alkaa heti soida kaiuttimesta, vaikka kappaletta olisi viimeksi kuunneltu älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai jostain muusta älylaitteesta. Toiminnon avulla voi myös helposti vaihtaa musiikin toiston kaiuttimesta toiseen.

 • Ohjaa suoraan kaiuttimesta – sovellusta ei tarvita

  Ohjaa suoraan kaiuttimesta – sovellusta ei tarvita

  Kaiuttimessa on kätevät ohjauspainikkeet yleisimmin käytettäville toiminnoille (toisto/tauko, äänenvoimakkuus, edellinen/seuraava). Kun olet valinnut sovelluksen kautta albumin, soittolistan tai aseman, voit ohittaa, toistaa tai keskeyttää kappaleita suoraan kaiuttimen painikkeilla.

 • Vaikuttava, huoneen täyttävä ääni neljällä ammattitasoisella kaiutinelementillä

  Vaikuttava, huoneen täyttävä ääni neljällä ammattitasoisella kaiutinelementillä

  Kaiuttimen neljä ammattilaistasoista elementtiä takaavat vaikuttavan, huoneen täyttävän äänen. Kahden bassoportin ansiosta kuulet selvästi matalimmankin taajuuden bassoäänet. Mukaansatempaava ja dynaaminen ääni nyt kätevän pienessä paketissa.

 • Philips Companion -sovellus helpottaa langattomien kaiuttimien määritystä

  Philips Companion -sovellus helpottaa langattomien kaiuttimien määritystä

  Philips-monihuonekaiuttimien asennus ja ohjaus on helppoa Philips SpeakerSet Multiroom Manager -sovelluksen avulla. Liitä vain uudet Philips Spotify -monihuonekaiuttimet kodin langattomaan verkkoon. Jos kaiuttimia on useita, voit sovelluksen avulla ryhmittää kaiuttimet joustavasti monihuonekäyttöön.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kaiutin vaatii Spotify Premium -tilin.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita