Vaihda jauheliha kalaan, kun teet seuraavan kerran tacoja. Näin valmistat rapeat ja ihanat kalatacot Philips Airfryerilla vain 10 minuutissa! Katso koko ohje täältä.
Annoksia4,Valmistusaika:30 minuuttia,Kypsennysaika10 minuuttia
Airfryer
Ainekset
8 kpl pieniä pehmeitä tortilloja
600 g turska- tai seifileetä
1 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 dl tavallista tai panko-korppujauhoa
1 kourallinen salaatinlehtiä
1 valkosipulinkynsi
200 g punakaalia
½ dl sinapinsiemeniä
1 dl etikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
1 dl majoneesia
½ ruukkua korianteria
Suola
Ohjeet
1. Sekoita 1-2-3-liemi: 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä. Kaada 1 dl liemestä sinapinsiementen päälle ja loput punakaalin päälle. Anna vetäytyä jääkaapissa, kunnes on tarjoilun aika.
2. Leikkaa korianterista varret pois ja hienonna. Sekoita majoneesi ja puristettu valkosipuli keskenään. Laita jääkaappiin.
3. Suolaa kala ja paneroi kaksinkertaisesti: kierittele ensin jauhoissa, sitten vatkatussa kananmunassa ja sitten panko-korppujauhoissa. Ruiskuta päälle hieman öljyä ja kypsennä 5–6 minuuttia Airfryerissa 200 asteessa.
4. Ota kala Airfryerista, laita tortillat kahdessa erässä Airfryeriin 1 minuutiksi 200 asteeseen.
5. Laita tortillan päälle ensin säilöttyä punakaalia, sitten kala ja kastike. Koristele sinapinsiemenillä ja korianterilla. Lisää habanerokastiketta antamaan mausteista makua.