1
Hue Älyvalaistus

Philips Hue
Your peace of mind

Suo itsellesi 
mielenrauha     
   

Hue - Turn on your peace of mind

 

Philips Hue toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin, ja voit hallita sen avulla niin makuuhuoneen kuin pihankin valoja. Järjestelmän avulla voit luoda vaikutelman siitä, että olet kotona myös silloin kun olet poissa. Kyse onkin ennen kaikkea elämäsi yksinkertaistamisesta.  

Your moments

Valaise tärkeät hetket
                      

Hue - Turn on your moments

 

Philips Hue voi herättää sinut ja saada sinut tuntemaan olosi energiseksi. Se myös auttaa lukemaan, keskittymään ja rentoutumaan. Muokkaa päivittäiset toimesi nautinnollisiksi hetkiksi.
 

your imagination

Päästä mielikuvituksesi valloilleen

Hue - Turn on your imagination

 

Käytä hyväksesi rajattomat mahdollisuudet muuttaa arkipäiväinen valaistus huikeaksi kokemukseksi. Valittavana on satoja sovelluksia, joten vain mielikuvituksesi on rajana.

Philips Hue ja Apple HomeKit

 

Riko rajoja. Uuden Philips Hue Bridgen avulla kaikki Philips Hue -valot ovat yhteensopivia Apple HomeKit -tekniikan kanssa. Muunna nykyiset Philips Hue -valot Apple HomeKit -tekniikalla ohjattaviksi valoiksi. Selvitä, mitä kaikkea voit tehdä Siri-ääniohjauksella, ja yhdistä Philips Hue toisiin Apple HomeKit -yhteensopiviin lisävarusteisiin toisten valmistajien sovelluksilla.