Lamput

Philipsiltä Löydä tarpeisiisi oikea lamppu

Valitse taatusti aina oikein 

 

Tutustu laajaan Philips Lighting -lamppujen valikoimaan. Siihen sisältyy kodin, toimiston, auton ja muiden kohteiden LED-, halogeeni- ja loistelamppuja. Niitä on saatavana monen muotoisina ja tyylisinä sekä erilaisilla kannoilla. Halusitpa sitten luoda elintilaan täydellisen tunnelman, virkistää työpistettä, tutkia, miten värit luovat tunnelmaa, korostaa sisustusta tai vain säästää energiaa ja pienentää laskuja, meiltä löytyy aina ratkaisu. Eikä itselle parhaan ratkaisun löytäminen tarvitse olla vaikeaa, koska olemme lanseeranneet lamppuneuvojan. Se on hauska ja helppo käyttää, ja se takaa, että valitset aina tarpeisiisi sopivan lampun.

Tutustu Philips Lighting -valikoimaan

koe-himmennys

Koe Philips LED- 
Valaistus

 

Tunne olosi kotoisaksi Philipsin uusimman LED-tekniikan valossa. Philips LED-valaistus varmistaa, että valot syttyvät heti, kun olet kotona.. LED-lampuissa kaunis lämpimän valkoinen valo yhdistyy poikkeuksellisen pitkään käyttöikään. LED-lamput tuovat välitöntä ja merkittävää energiansäästöä ja samalla kohentavat kotisi tunnelmaa.

olohuone

Virkistä kotiasi energiansäästölampulla

 

Philipsin pienoisloistelamput luovat kutsuvan ilmapiirin miellyttävällä ja pehmeällä valollaan. Pienoisloistelamput ovat tehokkaita, säästävät energiaa ja kestävät pitkään. Ne ovat myydyimpiä energiansäästölamppuja. Pienoisloistelampuissa loistevalaistuksen tehokkuus yhdistyy hehkulamppuvalaisinten mukavuuteen ja suosioon.

käytävä

Luo oikea tunnelma halogeenivalolla

 

Halogeenilamput ovat nopein ja helpoin tapa korvata perinteiset lamput. Katso, miten halogeenilamput tarjoavat runsaasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia ja saman lämpöisen, säkenöivän valon kuin perinteinen lamppu.

Lamppuneuvoja

Etsi muita valaistustuotteita

koe-vintage

Oikea valaistustyyli täydentämään ilmettä

 

Nauti ikonisesta muotoilusta, joka on valmis modernia LED-teknologiaa varten. Vintage-valaisimella, joka sopii täydellisesti omaan tyyliisi

hue-mielikuvitus

Hue tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia

 

Muuta arkipäiväinen valaistus huikeaksi kokemukseksi. Leikittele väreillä tai synkronoi älyvalot musiikin tai elokuvien kanssa.

Tarvitsetko lisäapua? Valitse oikea lamppu

Jos haluat lisätietoja lampuista, katso videoitamme tai napsauta tätä
LED-lamput

LED-lamput

 

LED-lamppujen avulla voit muuttaa mitä tahansa oleskelutilaa kauniilla lämpimän valkoisella valolla. Tämä opas kertoo, miten LED-lamput voivat tarjota rajattomat valaistusmahdollisuudet. LED-lamppujen avulla voit säästää jopa 90 % energiaa ja rahaa.

Valotehoste

Valotehoste

 

Näe, miten lampun pinnoite vaikuttaa sen tuottamaan valoon ja miten voit käyttää tätä oikeanlaisen valaistuksen luomiseen. Huurretut lamput tuottavat hajavaloa. Kirkkaat lamput tuottavat säkenöivää, luonnollisen lämmintä valoa.

Energiaa säästävät lamput

Energiansäästölamput

 

Energiansäästölamput eli pienoisloistelamput käyttävät saman valomäärän tuottamiseen vähemmän energiaa kuin perinteiset lamput. Näe, miten energiansäästölamput voivat luoda mielialaasi sopivan valovaikutuksen ja pienentää energialaskujasi.

 

Halogeenilamput

Halogeenilamput 

 

Halogeenilamput ovat nopein ja helpoin tapa korvata perinteiset lamput. Katso, miten halogeenilamput tarjoavat runsaasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia ja saman lämpöisen, säkenöivän valon kuin perinteiset lamput.

Valokeilassa

Tutustu muihin valaistustuotteisiimme