Saat meiltä vieroitusvinkkejä ja herkullisia reseptejä kotitekoisiin aterioihin, jotka tukevat vauvasi terveyttä pienestä pitäen.
Annoksia Noin 5 annosta (50 g/annos) eli noin 260 ml, Kypsennysaika Höyrytysaika: noin 20 minuuttia
Ainekset
- Puolikas sellerin varsi (noin 40 g)
- 1 keskikokoinen tomaatti (noin 130 g)
- Puolikas keskikokoinen porkkana (noin 40 g)
- Keitettyjä kikherneitä 40 g
- Täysin kypsää nuudelia 50 g annosta kohti
- Täysin kypsää naudanlihasosetta 50 g annosta kohti
Ohjeet
1 - Pese vihannekset. Kuori ja pese porkkana. Leikkaa tomaatti puoliksi ja poista siitä siemenet. Kuutioi vihannekset noin 1 cm:n kokoisiksi paloiksi.
2 - Poista kannun kansi ja lisää kaikki ainekset kannuun. Aseta kansi takaisin paikoilleen ja lukitse se oikeaan asentoon.
3 - Poista vesisäiliön kansi ja kaada säiliöön vettä 20 min -tasoon asti.
4 - Aseta kansi takaisin paikoilleen ja lukitse se oikeaan asentoon. Lukitse kannu höyrytysasentoon painamalla sitä.
5 - Määritä höyrytysajaksi 20 minuuttia. Laite aloittaa höyrytyksen ja lopettaa automaattisesti 20 minuutin kuluttua.
6 - Kierrä höyrytyspainike takaisin virrankatkaisuasentoon.
7 - Käännä kannu ympäri ja lisää keitetyt kikherneet. (Keitä kikherneet erikseen.)
8 - Aseta se päälaitteeseen, kierrä sitä myötäpäivään ja lukitse se sitten sekoitusasentoon.
9 - Sekoita 3–5 kertaa 15 sekuntia kerrallaan, kunnes koostumus on sopiva.
10 - Kaada kastike kulhoon ja anna sen jäähtyä, ennen kuin tarjoat sitä lapselle. Tarjoa lisukkeena noin 50 g keitettyjä nuudeleita ja 50 g naudanlihasosetta.
- Vinkki: Säilytys: voidaan pakastaa
Vaihe 1
Vaihe 2
Vaihe 3
Vaihe 4
Vaihe 5
Vaihe 6
Vaihe 7
Vaihe 8
Vaihe 9
Vaihe 10