• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Paprikan pehmeät maut

    Saat meiltä vieroitusvinkkejä ja herkullisia reseptejä kotitekoisiin aterioihin, jotka tukevat vauvasi terveyttä pienestä pitäen.

    Annoksia Noin 4 annosta (60 g/annos) eli noin 260 ml, Kypsennysaika Höyrytysaika: noin 15 minuuttia
    Kasvisruoka
    0–30 minuuttia
    Kasvikset

    Ainekset

    • Puolikas purjon varsi (noin 20 g)
    • 1/4 pienestä kesäkurpitsasta (noin 40 g)
    • Puolikas keskikokoinen punainen paprika (noin 40 g)
    • 1 keskikokoinen tomaatti (noin 140 g)
    • Täysin kypsää riisiä 140 g annosta kohti

    Ohjeet

      1
    • Pese vihannekset. Leikkaa tomaatti ja punainen paprika puoliksi ja poista niistä siemenet. Kuutioi ne noin 1 cm:n kokoisiksi paloiksi.
    • 2
    • Poista kannun kansi ja lisää kaikki ainekset kannuun. Aseta kansi takaisin paikoilleen ja lukitse se oikeaan asentoon.
    • 3
    • Poista vesisäiliön kansi ja kaada säiliöön vettä 10/15 min -tasoon asti.
    • 4
    • Aseta kansi takaisin paikoilleen ja lukitse se oikeaan asentoon. Lukitse kannu höyrytysasentoon painamalla sitä.
    • 5
    • Määritä höyrytysajaksi 15 minuuttia. Laite aloittaa höyrytyksen ja lopettaa automaattisesti 15 minuutin kuluttua.
    • 6
    • Kierrä höyrytyspainike takaisin virrankatkaisuasentoon.
    • 7
    • Käännä kannu ympäri.
    • 8
    • Aseta se päälaitteeseen, kierrä sitä myötäpäivään ja lukitse se sitten sekoitusasentoon.
    • 9
    • Sekoita 2–3 kertaa 15 sekuntia kerrallaan, kunnes koostumus on sopiva. Vanhempien lasten ruoan voi jättää kiinteämmäksi, sillä se kannustaa lasta pureskelemaan.
    • 10
    • Kaada kastike kulhoon ja anna sen jäähtyä, ennen kuin tarjoat sitä lapselle. Tarjoa lisukkeena noin 140 g keitettyä riisiä.
    • Vinkki: Sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa kehoa tuottamaan kollageenia ja pitämään verisuonet, luut, rustot, ihon, hampaat ja ikenet terveinä. Tarjoa liha- tai kalasoseen kanssa. Tarjoa kastikkeen kanssa keitettyä pastaa, riisiä tai muuta tuttua lisuketta. Säilytys: voidaan pakastaa.
    Vaihe 1

    Vaihe 1

    Vaihe 2

    Vaihe 2

    Vaihe 3

    Vaihe 3

    Vaihe 4

    Vaihe 4

    Vaihe 5

    Vaihe 5

    Vaihe 6

    Vaihe 6

    Vaihe 7

    Vaihe 7

    Vaihe 8

    Vaihe 8

    Vaihe 9

    Vaihe 9

    Vaihe 10

    Vaihe 10

    Paprikan pehmeät maut

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.