Saat meiltä vieroitusvinkkejä ja herkullisia reseptejä kotitekoisiin aterioihin, jotka tukevat vauvasi terveyttä pienestä pitäen.
Annoksia Noin 4 annosta (60 g/annos) eli noin 260 ml, Kypsennysaika Höyrytysaika: noin 15 minuuttia
Ainekset
- Puolikas purjon varsi (noin 20 g)
- 1/4 pienestä kesäkurpitsasta (noin 40 g)
- Puolikas keskikokoinen punainen paprika (noin 40 g)
- 1 keskikokoinen tomaatti (noin 140 g)
- Täysin kypsää riisiä 140 g annosta kohti
Ohjeet
1 - Pese vihannekset. Leikkaa tomaatti ja punainen paprika puoliksi ja poista niistä siemenet. Kuutioi ne noin 1 cm:n kokoisiksi paloiksi.
2 - Poista kannun kansi ja lisää kaikki ainekset kannuun. Aseta kansi takaisin paikoilleen ja lukitse se oikeaan asentoon.
3 - Poista vesisäiliön kansi ja kaada säiliöön vettä 10/15 min -tasoon asti.
4 - Aseta kansi takaisin paikoilleen ja lukitse se oikeaan asentoon. Lukitse kannu höyrytysasentoon painamalla sitä.
5 - Määritä höyrytysajaksi 15 minuuttia. Laite aloittaa höyrytyksen ja lopettaa automaattisesti 15 minuutin kuluttua.
6 - Kierrä höyrytyspainike takaisin virrankatkaisuasentoon.
7 - Käännä kannu ympäri.
8 - Aseta se päälaitteeseen, kierrä sitä myötäpäivään ja lukitse se sitten sekoitusasentoon.
9 - Sekoita 2–3 kertaa 15 sekuntia kerrallaan, kunnes koostumus on sopiva. Vanhempien lasten ruoan voi jättää kiinteämmäksi, sillä se kannustaa lasta pureskelemaan.
10 - Kaada kastike kulhoon ja anna sen jäähtyä, ennen kuin tarjoat sitä lapselle. Tarjoa lisukkeena noin 140 g keitettyä riisiä.
- Vinkki: Sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa kehoa tuottamaan kollageenia ja pitämään verisuonet, luut, rustot, ihon, hampaat ja ikenet terveinä. Tarjoa liha- tai kalasoseen kanssa. Tarjoa kastikkeen kanssa keitettyä pastaa, riisiä tai muuta tuttua lisuketta. Säilytys: voidaan pakastaa.
Vaihe 1
Vaihe 2
Vaihe 3
Vaihe 4
Vaihe 5
Vaihe 6
Vaihe 7
Vaihe 8
Vaihe 9
Vaihe 10